Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye

WP8.1 Lumia Kod adı olduğu söyleniyor.

Çince anlayan varsa sayfayı kontrol etsin bolca ekran görüntüsü var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood

narnia16

narnia16

Üye

Bu da Tom amcadan :)Gerçi o da aynı kaynaktan paylaşmış galiba yazılar Çince :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, YasirTaHazal, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
Bir önceki sayfaya bakmanızı tavsiye ediyorum tüm resimler ile ilgili :kıskıs:@narnia16 @atil2a

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
beats

beats

Üye
Bir önceki sayfaya bakmanızı tavsiye ediyorum tüm resimler ile ilgili :kıskıs:@narnia16 @atil2a
Bir tane vardı orada... :) Düzenlenlemeyi görmedim ben :P Neyse iyi olmuş beğenelim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o değil de allah'ın çinlisi eline Lumia 630 geçmiş al onu ingilizceye de öyle paylaş şunu resimleri. :ah

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, Rainesto, PureFood ve 6 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Hala durdur butonu yok :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: mroy
beats

beats

Üye
Şu müzik çalara bir stop butonu çok mu zor arkadaş durduruyorum açık kalıyor, kulaklığı çıkarıyorum kendi kendine etkinleşiyor çalmaya devam. Ama butonların aşağı alınması iyi.
Neyse resim paylaşıldı müzik silelim ama serzenişim kalsın, bunu verelim video ayarı sanırım caption settingsten çıkarıyorum onu da.

Bir de sitedeki bildirimler eksik geliyor sebebi mesaj fazlalığı mı başka birşey mi ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
wp 8.2 de artık arka plan resmi için saydam kutular atar :D

respection123

Üye
Wp 8.1 de arka plan tile mi olacak yoksa tile arkasında mı olacak :hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Hala durdur butonu yok :close_tema:
Arkadaş her şey iyi güzel de şu müzik oynatıcısı konusunda bir stop tuşu koymak çok zor olmasa gerek ya. benim açımdan az biraz hüsran oldu müzik oynatıcısı konusu.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
kursat99

kursat99

Üye
Arkadaş her şey iyi güzel de şu müzik oynatıcısı konusunda bir stop tuşu koymak çok zor olmasa gerek ya. benim açımdan az biraz hüsran oldu müzik oynatıcısı konusu.
Yapacak bir şey yok ama sen de Stop The Music!'i kullan. Tile'ını başlangıç ekranına ekle müzik dinledikten sonra ona basarak kapatırsın. Şuan için anca böyle oluyor. Ama hakikaten zor bir şey herhalde durdur butonu eklemek!!

orian

orian

Üye
yahu arkadaş bu sızıntılar neden hep çince ?

...decode...

...decode...

Üye
Yapacak bir şey yok ama sen de Stop The Music!'i kullan. Tile'ını başlangıç ekranına ekle müzik dinledikten sonra ona basarak kapatırsın. Şuan için anca böyle oluyor. Ama hakikaten zor bir şey herhalde durdur butonu eklemek!!
şu anda zaten quick settings kullanıyorum dediğin şey için ama benim varmak istediğim konu microsoft gibi dev bir yazılım üreticisinin bu kadar küçük şeyleri yapmasının zor olmadığını belirtmek. ha tabi final sürümünde değişiklik yapılır mı bilemem ama bu kadar büyük işleri halledip de şu konuyu çözememiş olmaları garip.

dakamon

dakamon

Üye
Lumia vişne çiçeği pembesi :):):)

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt