Bir tane vardı orada...Bir önceki sayfaya bakmanızı tavsiye ediyorum tüm resimler ile ilgili@narnia16 @atil2a
Düzenlenlemeyi görmedim ben :P Neyse iyi olmuş beğenelim...Bende görmedim düzenlemeyiBir önceki sayfaya bakmanızı tavsiye ediyorum tüm resimler ile ilgili@narnia16 @atil2a

o değil de allah'ın çinlisi eline Lumia 630 geçmiş al onu ingilizceye de öyle paylaş şunu resimleri.![]()

on numara olmuş
Bu da Tom amcadanGerçi o da aynı kaynaktan paylaşmış galiba yazılar Çince
![]()

Arkadaş her şey iyi güzel de şu müzik oynatıcısı konusunda bir stop tuşu koymak çok zor olmasa gerek ya. benim açımdan az biraz hüsran oldu müzik oynatıcısı konusu.Hala durdur butonu yok
Yapacak bir şey yok ama sen de Stop The Music!'i kullan. Tile'ını başlangıç ekranına ekle müzik dinledikten sonra ona basarak kapatırsın. Şuan için anca böyle oluyor. Ama hakikaten zor bir şey herhalde durdur butonu eklemek!!Arkadaş her şey iyi güzel de şu müzik oynatıcısı konusunda bir stop tuşu koymak çok zor olmasa gerek ya. benim açımdan az biraz hüsran oldu müzik oynatıcısı konusu.
şu anda zaten quick settings kullanıyorum dediğin şey için ama benim varmak istediğim konu microsoft gibi dev bir yazılım üreticisinin bu kadar küçük şeyleri yapmasının zor olmadığını belirtmek. ha tabi final sürümünde değişiklik yapılır mı bilemem ama bu kadar büyük işleri halledip de şu konuyu çözememiş olmaları garip.Yapacak bir şey yok ama sen de Stop The Music!'i kullan. Tile'ını başlangıç ekranına ekle müzik dinledikten sonra ona basarak kapatırsın. Şuan için anca böyle oluyor. Ama hakikaten zor bir şey herhalde durdur butonu eklemek!!
o değil de allah'ın çinlisi eline Lumia 630 geçmiş al onu ingilizceye de öyle paylaş şunu resimleri.![]()