Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
O değilde bu gün teknoseyir de Z1 compact'ın inceleme videosunu izledim de cihaz harika eğer 8.1 ile adam olmazsa ms bir sonraki telefonum olacak

orian

orian

Üye
Bir ara konsept tasarımda, ana menüdeki müzik uygulaması üzerinde << ıı >> simgeleri vardı müziği oradan kontrol etmek için. 8.1'de böyle bir şey söz konusu değil herhalde?

...decode...

...decode...

Üye
Tom Warren'dan WP8.1 önizlemesinin ne zaman yayınlanacağı hakkında;

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yayınlanma tarihinde değişiklik yok yani :alkis

blackcemre

Üye
Bir ara konsept tasarımda, ana menüdeki müzik uygulaması üzerinde << ıı >> simgeleri vardı müziği oradan kontrol etmek için. 8.1'de böyle bir şey söz konusu değil herhalde?
Var mı gerçekten böyle bir şey?

...decode...

...decode...

Üye
yayınlanma tarihinde değişiklik yok yani :alkis
Net tarih vermemiş görüldüğü gibi ama Nisan'ın ilk günlerinde demiş. 2 Nisan olmasa bile en geç Windows 8.1'in Update 1 paketinin yayınlanacağı tarihte (8 Nisan) olabilir tahminimce.

blackcemre

Üye
Arka plan nasıl oldu tileler üzerinde mi yoksa şeffaf mı olacak?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
meg1ddo

meg1ddo

Üye
senin dedigin gercek canli tile ozelligi, uygulamayi acmadan live tile nin uzerinden muzigi kontrol etme, guzel bir ozellik ama onunla ilgili bir haber yok sanirsam concept tasarimdi o.

orian

orian

Üye
senin dedigin gercek canli tile ozelligi, uygulamayi acmadan live tile nin uzerinden muzigi kontrol etme, guzel bir ozellik ama onunla ilgili bir haber yok sanirsam concept tasarimdi o.
Konsept olduğunu biliyorum da aynı konseptte uygulamaları gruplama özelliği de vardı. Mesela o gerçek oldu ''klasörler'' uygulaması adıyla. Keşke bu da gerçek olsa..

Son düzenleme:
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Konsept olduğunu biliyorum da aynı konseptte uygulamaları gruplama özelliği de vardı. Mesela o gerçek oldu ''klasörler'' uygulaması adıyla. Keşke bu da gerçek olsa..

symbiandaki widget gibi olurdu.gayet güzel olurdu aslında.keşke olsa :)

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
sızıntılar ne zaman gelecek

Okuldan Gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ekstralar+bilgi güncelleme aldı..biliyorsunuz gdr3 den önce de bir güncelleme almıştı..demek ki 8.1 beta'ya o kadar uzak değiliz :)

YkPkY

YkPkY

Üye
değişen ne onu çözemedim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aynı olay Windows Mobile'lı Samsung Omnia i900'de bile vardı. Acaba zor bir şey mi ?: ?

live tile desteği olursa hiçte zor olacağını sanmıyorum ama yaparlarmı bilmem

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dostum bende bir ara 6tag kullandım hiç sorun yaşamadım. Senin tel ile ilgili bir sorun bence. Bu arada ben artık ınstagram beta kullanıyorum.

video yükleme yaptın mı hiç..her video'da yapmıyor şu ana kadar 2 kere oldu sadece.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

Üst Alt