Yardım 6Tag uygulamasında video upload sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
6Tag uygulamasında video upload sorunu..
Arkadaşlar gündem windows 8.1 güncellemesi ile dolu ancak yardımızına ihtiyacım var..özellikle 6tag kullananlar bilir..veya genel olarak sorayım..video çekip yükledikten sonra bazı videolarda (herzaman olmuyor) 3-4 saniye renkler birbirine giriyor sonra düzeliyor.bunun sebebi nedir.. instagram.com/ipcitekinonur adresindeki son yüklediğim videoya bakıp detaylı görebilirsiniz durumu.

Son düzenleme:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Rudy ye sorunu belirttim lütfedip cevap bile yazmadı..uygulamaları iyi ama destek sıfır..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
vidyoyu direk 5tage mi yüklüyorsunuz bunun yerine nokia vidyo uplodera yükleyip oradan alınan linkle 6tagda paylaşım yapmayı deneyin bir, yani kısaca youtube yüklerseniz aynı renk sorunları oluyormu, birde pc den instegrama girip deneyin paylaştıgınız vidyoyu izlemeyi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle cevap için teşekkürler..lütfedip kimse yardımcı olmadı2 gündür..şöyle izah edeyim..

telefonun kamerasında bir sorun yok..yani normal resim ve video çekerken blurlanma olmuyor..az önce 6tag ile 3 adet video çektim..loş ortamda..biri flashsızdı..çok hafif 1 saniye kadar görüntüde az bi morluk oldu ve düzeldi..diğer ikisini flash ile çektim ve sorunsuz oldu..şimdi burada anladığım kadarıyla ya 6tag'in video serverında bir hata var..ya da kamera lensinin bir özelliği bu..çünkü videoyu ilk etapta çekip ikinci etapta server'a yükleyen bir uygulama bu..dediğiniz gibi link ekleyip yollamak mümkün değil malesef.

Üst Alt