Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.1'a adım adım ^^

Rainesto

Rainesto

Üye

630dan görseller 3 kolonlu başlangıç ekranı ve arka plan ayarlanabilir canlı kutucuklar var buna bakarak diger cihazlarada gelebilecegini söyleyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Heimdalll

Heimdalll

Üye
yalnız hiçbir resimde şu batarya seviyesinin yüzdeli hali görünmüyor, gelmezse üzücü olur :(

kamil5028347

kamil5028347

Üye

630dan görseller 3 kolonlu başlangıç ekranı ve arka plan ayarlanabilir canlı kutucuklar var buna bakarak diger cihazlarada gelebilecegini söyleyebiliriz

sızıntılar gelmeye başladı gecikmeyecek inşallah :oley:oley

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Rainesto

Rainesto

Üye
yalnız hiçbir resimde şu batarya seviyesinin yüzdeli hali görünmüyor, gelmezse üzücü olur :(
yukardan inecek olan bildirim merkezinde yazıcak diye okumuştum ( kesin degil )

kahraman333333

kahraman333333

Üye

fff off 620 böyleyse 920 yi düşünemiyorum

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
şu anda N8 kullanıyorum.WP arayüzü olan Eight uygulamasında pil yüzdesi bile var :) ama WP'de güncelleme ile beklenen değişiklikler gelirse Lumia 1020 alacam

braayn

braayn

Üye
ekrandaki cihaz 620 değil 630 galiba

byibo

byibo

Üye
arka plana resim atmak güzel olmuş ya devamlı renkli kutucuk görmekten sıkılmıştım keşke ana menüdeyken arka plana resim ekleyebilsek

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
şimdi 8.1 rahatlıkla bekleye bilirim​

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bakalım ne zaman çıkacak :)

orian

orian

Üye
Market arayuzu de degismis haber verildi mi bilmiyorum ama daha kullanim dostu bi market ara yuzu olacak. Resim atamiyorum. Haberin kaynağı ve görüntüleri wpcentral'de;

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün sessizsiniz beyler bayanlar? :)

Üst Alt