Mia Alfanso
Üye
bugün sessizsiniz beyler bayanlar?![]()
savaş öncesi sessizlik bu
8.1 de tek özellik hoşumuza gitmesin bak nasıl oluyor burasıbugün sessizsiniz beyler bayanlar?![]()
8.1 de tek özellik hoşumuza gitmesin bak nasıl oluyor burasıVar mı gerçekten böyle bir şey?Bir ara konsept tasarımda, ana menüdeki müzik uygulaması üzerinde << ıı >> simgeleri vardı müziği oradan kontrol etmek için. 8.1'de böyle bir şey söz konusu değil herhalde?
Net tarih vermemiş görüldüğü gibi ama Nisan'ın ilk günlerinde demiş. 2 Nisan olmasa bile en geç Windows 8.1'in Update 1 paketinin yayınlanacağı tarihte (8 Nisan) olabilir tahminimce.yayınlanma tarihinde değişiklik yok yani![]()
Arka plan nasıl oldu tileler üzerinde mi yoksa şeffaf mı olacak?

senin dedigin gercek canli tile ozelligi, uygulamayi acmadan live tile nin uzerinden muzigi kontrol etme, guzel bir ozellik ama onunla ilgili bir haber yok sanirsam concept tasarimdi o.Bir ara konsept tasarımda, ana menüdeki müzik uygulaması üzerinde << ıı >> simgeleri vardı müziği oradan kontrol etmek için. 8.1'de böyle bir şey söz konusu değil herhalde?
Konsept olduğunu biliyorum da aynı konseptte uygulamaları gruplama özelliği de vardı. Mesela o gerçek oldu ''klasörler'' uygulaması adıyla. Keşke bu da gerçek olsa..senin dedigin gercek canli tile ozelligi, uygulamayi acmadan live tile nin uzerinden muzigi kontrol etme, guzel bir ozellik ama onunla ilgili bir haber yok sanirsam concept tasarimdi o.
Konsept olduğunu biliyorum da aynı konseptte uygulamaları gruplama özelliği de vardı. Mesela o gerçek oldu ''klasörler'' uygulaması adıyla. Keşke bu da gerçek olsa..

Aynı olay Windows Mobile'lı Samsung Omnia i900'de bile vardı. Acaba zor bir şey mi ?symbiandaki widget gibi olurdu.gayet güzel olurdu aslında.keşke olsa![]()

dostum bende bir ara 6tag kullandım hiç sorun yaşamadım. Senin tel ile ilgili bir sorun bence. Bu arada ben artık ınstagram beta kullanıyorum.sayın arkadaşlar şu naçizane konuma da bir yorum yapın lütfen..eğer bilginiz varsa..2 gündür sorup duruyorum cevap alamadım..rudy kafiri de ilgilenmedi hiç..
Yardım - 6Tag uygulamasında video upload sorunu.. - MaxiCep
Aynı olay Windows Mobile'lı Samsung Omnia i900'de bile vardı. Acaba zor bir şey mi ?![]()
dostum bende bir ara 6tag kullandım hiç sorun yaşamadım. Senin tel ile ilgili bir sorun bence. Bu arada ben artık ınstagram beta kullanıyorum.