Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Anlaşılan whatsappda 2 Nisanı bekliyor o zamana kadar sesli aramada aktif olur mu

Wp 8.1 den gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Anlaşılan whatsappda 2 Nisanı bekliyor o zamana kadar sesli aramada aktif olur mu

Wp 8.1 den gönderildi.

whatsapp ile birlikte bbm de yayınlanacak bana kalırsa..ayrıca mix radio,here maps güncellemeleri de alabiliriz :)

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 çekirdeğinin bugün itibari ile tamamlandığı belirtiliyor,küçük bir rötar olması olası.

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Rainesto

Rainesto

Üye
alasulumurat

alasulumurat

Üye

güzel gözüküyor:)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Beklemekten öleceğimiz var ya yemin ediyorum 3 kolonu falan gördükce iyice sabırsızlaşıyorum Allah'ım gelsin be artık ertelenmesin artık whatsapp falan güncellensin artık :////

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
orjinal plana göre yetişmiyeceği için ertelenmesi bekleniyordu ama tamamlanmış rötar filan olmayacak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Beklemekten öleceğimiz var ya yemin ediyorum 3 kolonu falan gördükce iyice sabırsızlaşıyorum Allah'ım gelsin be artık ertelenmesin artık whatsapp falan güncellensin artık :////

whatsapp güncellensin,instagram kararlı sürüm olsun :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

capkino06

Üye
bence maxicep uygulamasıda 2 nisanı bekliyor güncelleme için :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yahu gelsin var ya bayram ilan edicem burayı o derece heyecanlıyım diğer özellikler bir tarafa gerçekten uygulamalar 3 kolon pil yüzdesi falan beni sabırlızlaştırıyo hele 920'de 3 kolon harika olucak 1 hafta bir an önce geçmesini umuyorum artık :(

kamil5028347

kamil5028347

Üye

yunusiyunus

Üye
Daha önce gelsin ya benim internet taahhüt 3 nisan son :'(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye

Mağaza değişimi, paylaşılmadı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ceza87, Sensation ve 4 diğerleri

Üst Alt