Dexter Morgan
Üye
ne diyor?
Dün paylaşılmış.
ne diyor?
Dün paylaşılmış.
" Önümüzdeki hafta oldukça ilgi çekici olacak, Windows Phone 8.1'in ne kadarının gösterileceğini merak ediyorum. " diyor.ne diyor?
2 Nisanda geleceği kesinleşmiş yani?" Önümüzdeki hafta oldukça ilgi çekici olacak, Windows Phone 8.1'in ne kadarının gösterileceğini merak ediyorum. " diyor.
---
Bu arada bende şöyle bir resim atayım Nawzil'den.
Özetlemek gerekirse Nawzil 8.1 önizlemesinin çok az bir süre ertelendiğini ve WP8.1'in henüz üreticilere sunulmadığını yazmış. Son testlerin ve optimizasyonlarının yapıldığını belirtiyor.
Fakat önizlemenin gecikmesinin telefonlara verilecek sürümün tarihini etkilemeyeceğini de söylemiş, bu yüzden endişelenmeye gerek olmadığını belirtmiş. Son olarak da 2 Nisan'da herkesin telefonlarına WP8.1 önizlemesini yüklemek istediğinden dolayı heyecanlandığını ve aylar boyunca bekleyip birkaç gün daha sabredebileceğimizi söylemiş.

Nawzil'in doğru söylediğini varsayarak evet2 Nisanda geleceği kesinleşmiş yani?![]()
Ki WP8 konusunda yaptığı veya söylediği çoğu öngörünün doğru çıktığını düşünürsek 2 Nisan'da önizleme sürümünü yükleyebileceğiz.Nawzil'in doğru söylediğini varsayarak evetKi WP8 konusunda yaptığı veya söylediği çoğu öngörünün doğru çıktığını düşünürsek 2 Nisan'da önizleme sürümünü yükleyebileceğiz.
Eğer ikinci paragraftaki kısımdan söz ediyorsan öyle bir ifade yok Nawzil'in söylediğinde. İlk cümlede önizlemenin çok az bir süreyle gecikeceği ama bu gecikmenin telefonlara verilecek olan önizleme sürümünü etkilemeyeceğini belirtiyor. Oradaki RTM'nin kısaltmasına vikipedi'den baktım ve önizleme sürümü deniliyor RTM için. (oradaki bilgi yanlış değilse)ben ordan farklı Bi anlam çıkardım 2 nisandan biraz gecikebilir demiyor mu
Lumia 620 ile gönderildi.
Eğer ikinci paragraftaki kısımdan söz ediyorsan öyle bir ifade yok Nawzil'in söylediğinde. İlk cümlede önizlemenin çok az bir süreyle gecikeceği ama bu gecikmenin telefonlara verilecek olan önizleme sürümünü etkilemeyeceğini belirtiyor. Oradaki RTM'nin kısaltmasına vikipedi'den baktım ve önizleme sürümü deniliyor RTM için. (oradaki bilgi yanlış değilse)
2 nisanda gelecek bu kadar bekledik 2 nisana kadar da bekleyebiliriz diyor sanırsam 
RTM yazılım üreticilere gönderildiği Paket halinin adı.Eğer ikinci paragraftaki kısımdan söz ediyorsan öyle bir ifade yok Nawzil'in söylediğinde. İlk cümlede önizlemenin çok az bir süreyle gecikeceği ama bu gecikmenin telefonlara verilecek olan önizleme sürümünü etkilemeyeceğini belirtiyor. Oradaki RTM'nin kısaltmasına vikipedi'den baktım ve önizleme sürümü deniliyor RTM için. (oradaki bilgi yanlış değilse)
bu üreticilere neyle gönderiyorlar çok merak ediyorum flaş bellekle falan mıRTM yazılım üreticilere gönderildiği Paket halinin adı.

Ne önemi var? Büyük ihtimalle Disk kullanırlar ama ne tip bişey nasıl bir şifrelemesi vardır kim bilirbu üreticilere neyle gönderiyorlar çok merak ediyorum flaş bellekle falan mı![]()

Ne önemi var? Büyük ihtimalle Disk kullanırlar ama ne tip bişey nasıl bir şifrelemesi vardır kim bilir![]()

Telefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırınsenin öngörün nedir ali kemal abi sende bir şeyler söyleyiver 2 nisan ile ilgili
Tost Makinası ile gönderildi.

bence sen bu işe karışma ali abi alimallah gelmez falan sen dedindi olur bakTelefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın![]()

hocam fabrika ayarlarına nasıl döneceğiz,Sanırım en sağlıklısı 2 nisanda fabrika ayarlarına döndükten sonra güncellemeyi yapmak değilmi?Telefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın![]()
Yani şimdiden hazırlanalımTelefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın![]()