Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
" Önümüzdeki hafta oldukça ilgi çekici olacak, Windows Phone 8.1'in ne kadarının gösterileceğini merak ediyorum. " diyor.

---

Bu arada bende şöyle bir resim atayım Nawzil'den.

Özetlemek gerekirse Nawzil 8.1 önizlemesinin çok az bir süre ertelendiğini ve WP8.1'in henüz üreticilere sunulmadığını yazmış. Son testlerin ve optimizasyonlarının yapıldığını belirtiyor.

Fakat önizlemenin gecikmesinin telefonlara verilecek sürümün tarihini etkilemeyeceğini de söylemiş, bu yüzden endişelenmeye gerek olmadığını belirtmiş. Son olarak da 2 Nisan'da herkesin telefonlarına WP8.1 önizlemesini yüklemek istediğinden dolayı heyecanlandığını ve aylar boyunca bekleyip birkaç gün daha sabredebileceğimizi söylemiş.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yani çok azda olsa geçikecek

respection123

Üye
" Önümüzdeki hafta oldukça ilgi çekici olacak, Windows Phone 8.1'in ne kadarının gösterileceğini merak ediyorum. " diyor.

---

Bu arada bende şöyle bir resim atayım Nawzil'den.

Özetlemek gerekirse Nawzil 8.1 önizlemesinin çok az bir süre ertelendiğini ve WP8.1'in henüz üreticilere sunulmadığını yazmış. Son testlerin ve optimizasyonlarının yapıldığını belirtiyor.

Fakat önizlemenin gecikmesinin telefonlara verilecek sürümün tarihini etkilemeyeceğini de söylemiş, bu yüzden endişelenmeye gerek olmadığını belirtmiş. Son olarak da 2 Nisan'da herkesin telefonlarına WP8.1 önizlemesini yüklemek istediğinden dolayı heyecanlandığını ve aylar boyunca bekleyip birkaç gün daha sabredebileceğimizi söylemiş.
2 Nisanda geleceği kesinleşmiş yani? :hmmm

...decode...

...decode...

Üye
2 Nisanda geleceği kesinleşmiş yani? :hmmm
Nawzil'in doğru söylediğini varsayarak evet :) Ki WP8 konusunda yaptığı veya söylediği çoğu öngörünün doğru çıktığını düşünürsek 2 Nisan'da önizleme sürümünü yükleyebileceğiz.

csH

csH

Üye
Nawzil'in doğru söylediğini varsayarak evet :) Ki WP8 konusunda yaptığı veya söylediği çoğu öngörünün doğru çıktığını düşünürsek 2 Nisan'da önizleme sürümünü yükleyebileceğiz.

ben ordan farklı Bi anlam çıkardım 2 nisandan biraz gecikebilir demiyor mu

Lumia 620 ile gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
ben ordan farklı Bi anlam çıkardım 2 nisandan biraz gecikebilir demiyor mu

Lumia 620 ile gönderildi.
Eğer ikinci paragraftaki kısımdan söz ediyorsan öyle bir ifade yok Nawzil'in söylediğinde. İlk cümlede önizlemenin çok az bir süreyle gecikeceği ama bu gecikmenin telefonlara verilecek olan önizleme sürümünü etkilemeyeceğini belirtiyor. Oradaki RTM'nin kısaltmasına vikipedi'den baktım ve önizleme sürümü deniliyor RTM için. (oradaki bilgi yanlış değilse)

csH

csH

Üye
Eğer ikinci paragraftaki kısımdan söz ediyorsan öyle bir ifade yok Nawzil'in söylediğinde. İlk cümlede önizlemenin çok az bir süreyle gecikeceği ama bu gecikmenin telefonlara verilecek olan önizleme sürümünü etkilemeyeceğini belirtiyor. Oradaki RTM'nin kısaltmasına vikipedi'den baktım ve önizleme sürümü deniliyor RTM için. (oradaki bilgi yanlış değilse)

anladım senin ne demek istediğini fakat benim dediğim onizleme biraz gecikecek, final surumu gecikmeyecek

Lumia 620 ile gönderildi.şu an anladım :oke: 2 nisanda gelecek bu kadar bekledik 2 nisana kadar da bekleyebiliriz diyor sanırsam :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
RTM yazılım üreticilere gönderildiği Paket halinin adı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu üreticilere neyle gönderiyorlar çok merak ediyorum flaş bellekle falan mı :ehe
Ne önemi var? Büyük ihtimalle Disk kullanırlar ama ne tip bişey nasıl bir şifrelemesi vardır kim bilir:)

• Beğen
Tepkiler: csH
dakamon

dakamon

Üye
Ne önemi var? Büyük ihtimalle Disk kullanırlar ama ne tip bişey nasıl bir şifrelemesi vardır kim bilir:)

senin öngörün nedir ali kemal abi sende bir şeyler söyleyiver 2 nisan ile ilgili :)

Tost Makinası ile gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
senin öngörün nedir ali kemal abi sende bir şeyler söyleyiver 2 nisan ile ilgili :)

Tost Makinası ile gönderildi.
Telefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın:ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, kaygisiz43, ON9 ve 4 diğerleri
barannn79

barannn79

Üye
Telefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın:ehe
hocam fabrika ayarlarına nasıl döneceğiz,Sanırım en sağlıklısı 2 nisanda fabrika ayarlarına döndükten sonra güncellemeyi yapmak değilmi?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
:biggrin:çok heyecanlı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bekliyoruz :sirit:

Nokia 3310 ile gönderildi.

karaagacfb42

Üye
Daniel Rubino'nun twiti çok inandırıcı gelmedi bana. Birisi twitine yanıt olarak"nereden aldın bu bilgiyi?" demiş. Rubino benden diye geçiştirmiş.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Şahsi fikrim Rubino'nun tweetini pek fazla onaylayan kimseler olmadığı ben de 2 Nisan'dan sonrasına sarkacağını düşünmüyorum önizleme sürümünün.

Üst Alt