Telefonların yedeklerini alıp yüklemenin kısa sürmesi için gereksiz oyun ve uygulamaları kaldırın![]()

Zaten etkinlik 3 Nisan 00:00 da başlıyor.Ben 3 nisan diyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Zaten etkinlik 3 Nisan 00:00 da başlıyor.![]()
ertelenecek felan diyorlar yaG flex tamamen fiyasko 2700 tl ve inceleme fırsatım oldu öyle denildiği gibi kolay bükülmüyor, Bi gösterin dedim bükmeye korktular
büküle bildiğini bilmiyordum. Mantıken imkansız hali hazırda. Arka kapağın boyutunu nasıl ayarlıyorlar 
Dostum gereksiz bir çocuk için bu konuda bu tür şeylere gerek yok. Orada kendine yeni bir şov yeri bulmuş boş verArkadaşlar açıp sdn foruma baktım da bu işsiz turbo diye bir çocuk var ya. Saçma sapan işlerine devam edecekmiş,burayla bırakmıyor uğraşmayı. 23 tane banlı 5 tane bansız hesabı mı varmış neymiş. Yöneticilerimiz hazırlıklı olsa iyi olur bence. Oradaki hesabından burayı kötülüyor seviyesiz.

temiz ise alıyorum. Model ne???wp8.1 gelir o tarihte inşallah yoksa telefonu satacam gerçi alan olmaz
Arkadaşlar açıp sdn foruma baktım da bu işsiz turbo diye bir çocuk var ya. Saçma sapan işlerine devam edecekmiş,burayla bırakmıyor uğraşmayı. 23 tane banlı 5 tane bansız hesabı mı varmış neymiş. Yöneticilerimiz hazırlıklı olsa iyi olur bence. Oradaki hesabından burayı kötülüyor seviyesiz.

Kesin 5 Nisan buraya yazıyorum . 5 Nisan saat 23:59 a kadar gelmesse beni öldürün. Şaka bir yana 2 hafta içinde gelmesse gelin Microsoft / Nokia binasını basıcaz
whatsapp ı daha da iştahlı bekliyorum ama.bana da öyle geliyor.whatsapp ı daha da iştahlı bekliyorum ama.
Ericsson A1018 ile Gönderildi
betadakilerin kullandıklarını bildikçe zorua gidiyoraynenbetadakilerin kullandıklarını bildikçe zorua gidiyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.