Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
bence güncellemenin gecikmesi için herhangi bir neden yok..mağaza da dönüşüm başladı..bütün uyguamalara windows 8.1 uyumluluğu sağlandı..2 -4 nisan olmasa bile nisan ayında beta'yı alırız diyorum ben :) diyorum ya nokia'ya kalsa iş daha sürünürüz..ama microsoft bir güzellik yapacak bize
İş ms lik değilki ms güncellemeyi genel bir şekilde yapıyor sonra telefonlarına uyarlarsınlar diye firmalara veriyorlar :) Biz ms den değil yine nokia dan beklemek zorundayız güncellemeyi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi :)
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi :)
Bence Lg demişken G Flex geldi mi ülkeye
çok oldu geleli G Flex 2700TL :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
çok oldu geleli G Flex 2700TL :)
10 sene öncesine kadar en iyi CD SÜRÜCÜSÜ'nu üreten Lg şimdi meydan okuyor diğerlerine. Nasıl bir AZİMDİR ARKADAŞ. Duvarları yıktılar ama logo hala tırt...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
İş ms lik değilki ms güncellemeyi genel bir şekilde yapıyor sonra telefonlarına uyarlarsınlar diye firmalara veriyorlar :) Biz ms den değil yine nokia dan beklemek zorundayız güncellemeyi :)

işimiz nokia'ya kaldıysa yandı gülüm keten helva :)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
2 nisanda verseler de mutlu etseler hepimizi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bence Lg demişken G Flex geldi mi ülkeye
G flex tamamen fiyasko 2700 tl ve inceleme fırsatım oldu öyle denildiği gibi kolay bükülmüyor, Bi gösterin dedim bükmeye korktular

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Nokia sınavlarda daima düşük not almıştır.Güncelleme diyorsan bir silkenip kendini 1 ay geriye götüreceksin.Sonra yavaş yavaş güncellemeyi bekler tadına bakarsın.Fazla yüklenmemek de fayda var hayal kırıklığı öfkenizi kabartır.Ben kulağımı tıkadım ve gözümü kapattım.Nisan 2 veya 4 geliyor olsada bunu Haziran olarak ele alıyorum.1 yıl dayandıysam 10-20 gün bana koymaz ama sabrında selameti bir yere kadar.Nokia'nın Symbian'dan bıraktığı dozer etkisini unutmadım.Bu kez çiğnerse affı yok.Tavsiye etmem lakin Nokia ağır bir hakareti istiyor.Hazır Microsoft'ın Kolonisi olmuşken kendine yakışır bir şekilde davransın artık.Son anlar daima akılda kalanlar.Bunu benimserim.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Nokia sınavlarda daima düşük not almıştır.Güncelleme diyorsan bir silkenip kendini 1 ay geriye götüreceksin.Sonra yavaş yavaş güncellemeyi bekler tadına bakarsın.Fazla yüklenmemek de fayda var hayal kırıklığı öfkenizi kabartır.Ben kulağımı tıkadım ve gözümü kapattım.Nisan 2 veya 4 geliyor olsada bunu Haziran olarak ele alıyorum.1 yıl dayandıysam 10-20 gün bana koymaz ama sabrında selameti bir yere kadar.Nokia'nın Symbian'dan bıraktığı dozer etkisini unutmadım.Bu kez çiğnerse affı yok.Tavsiye etmem lakin Nokia ağır bir hakareti istiyor.Hazır Microsoft'ın Kolonisi olmuşken kendine yakışır bir şekilde davransın artık.Son anlar daima akılda kalanlar.Bunu benimserim.

ben hala umutluyum ama gene de içimde bir şüphe var..symbian da yaşadığımız ertelemelerin ve ardından uçun birini almamızdan dolayı aynı şeyin tekerrür etmesinden korkuyorum.

Ericsson A1018 ile Gönderildi

hookword

hookword

Üye
Sanki biri kuyuya bir taş attı durumu var ortada. Haberi yapan yabancı kaynağın ilgi isteği işte. Bu kadar insanı sinirlendiriyorlar. Konferansın adı build, tarihi 2 nisan, tanıtılan sistemin geliştirici sürümü, yayın tarihi Nisan ortası saçmalığa bak. 1 nisanda şaka yaptık yazıp durumu kurtarsa bari.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Sanki biri kuyuya bir taş attı durumu var ortada. Haberi yapan yabancı kaynağın ilgi isteği işte. Bu kadar insanı sinirlendiriyorlar. Konferansın adı build, tarihi 2 nisan, tanıtılan sistemin geliştirici sürümü, yayın tarihi Nisan ortası saçmalığa bak. 1 nisanda şaka yaptık yazıp durumu kurtarsa bari.

aklıma gelmedi değil :) önümüzde tam 1 hafta var..bakalım ne olacak.

luckysleven

luckysleven

Üye
güncellemeyi heyecanla beklemeyen 5-10 kişiden biriyim sanırım : ) Şöyle ki alttaki titreşim kapandı bu tamam , sd karta kurulum gibi bir derdim yok çünkü telefonun sd kart desteği yok , telefonda oyun oynamam , video izlemem , kutucuklar büyüsün küçülsün derdim yok diğer özellikler zaten olsada olur olmasada : ) Ama tema desteği olsa fena olmaz ben gideyim uservoice da oy vereyim en iyisi :islik

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
logoya dikkat ederseniz zaten yeniliklerden ipucu veriyor adeta..

yeni mesajlaşma (bbm)

yeni haritalar

yeni mix radio

yeni saatler..

capkino06

Üye
güncellemeyi heyecanla beklemeyen 5-10 kişiden biriyim sanırım : ) Şöyle ki alttaki titreşim kapandı bu tamam , sd karta kurulum gibi bir derdim yok çünkü telefonun sd kart desteği yok , telefonda oyun oynamam , video izlemem , kutucuklar büyüsün küçülsün derdim yok diğer özellikler zaten olsada olur olmasada : ) Ama tema desteği olsa fena olmaz ben gideyim uservoice da oy vereyim en iyisi :islik

Aynen masaüstünde olduğu gibi temalar olsa süper olur meselâ doğa temaları felan oluyor öyle paket halinde olacak arka planı kaç dakikada değiştireceğini seçsek güzel olur diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
...decode...

...decode...

Üye
aslına bakıldığı zaman bu geliştirici önizleme sürümünün gecikeceği iddiası Rubino'dan başka kimseden gelmedi -ki o da kesin netlikte konuşmadı-, ne Tom Warren, ne de Mary Jo Foley onayladı bu iddiayı. bonus olarak Nawzil'e facebook'tan bu konu hakkında bir soru sorulduğunda bu haber Daniel Rubino'dan geldi diye de biraz tiye alarak cevapladı. Nawzil'in şu ana kadarki çoğu öngörüsünün doğru çıktığını düşündüğümüzde ben hala 2 Nisan'da geleceğini düşünüyorum geliştirici önizlemesinin. en fazla 1-2 gün sarkar.

ON9

ON9

Üye
aklıma gelmedi değil :) önümüzde tam 1 hafta var..bakalım ne olacak.
Hakikaten şu Seçimler de bir bitse idi hayırlısıyla:bangin:
Bana bir haller oldu ya. Güncelleme beklemekten forum çarptı galiba :seytan:
logoya dikkat ederseniz zaten yeniliklerden ipucu veriyor adeta..

yeni mesajlaşma (bbm)

yeni haritalar

yeni mix radio

yeni saatler..
Mix radio yu adam etseler keşke. Müzik dinlemekten nefret eder hale geldim:kotu:
Aynen masaüstünde olduğu gibi temalar olsa süper olur meselâ doğa temaları felan oluyor öyle paket halinde olacak arka planı kaç dakikada değiştireceğini seçsek güzel olur diye düşünüyorum :)

Ama bir noktayı atlamışsınız. Ki masaüstü ekranda kenarlarda bayağı büyük boşluklar var ve aynı mantıkla yola çıkarsak bizim 3 kolonun teke düşmesi gerekir, temanın bir anlam ifade edebilmesi için. Lakin gelse fena olmaz hani!!!

Edit: 3 kolon demişim :) Allah söyletti sanırım.

hookword

hookword

Üye
Mixradio ya bende söver idim ta ki geçen hafta bir adet s4 te yüklü bir mp3ü açmak isteyince cihaz reset atana kadar sahibine sordum noluyo diye 2 ay oldu Bi sıfırlamak lazım dedi. Lumia aldığıma Bi daha şükrettim.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

respection123

Üye

Dün paylaşılmış.

Üst Alt