Dexter Morgan
Üye
bu gidişle m8 alacağımO da muhtemel aklıma gelmemişti.
Bu da güzel görünüyor aslında bir gelemedi.
bu gidişle m8 alacağımO da muhtemel aklıma gelmemişti.
Bu da güzel görünüyor aslında bir gelemedi.
lg g3 ü de beklemekte fayda varbu gidişle m8 alacağım
İş ms lik değilki ms güncellemeyi genel bir şekilde yapıyor sonra telefonlarına uyarlarsınlar diye firmalara veriyorlarbence güncellemenin gecikmesi için herhangi bir neden yok..mağaza da dönüşüm başladı..bütün uyguamalara windows 8.1 uyumluluğu sağlandı..2 -4 nisan olmasa bile nisan ayında beta'yı alırız diyorum bendiyorum ya nokia'ya kalsa iş daha sürünürüz..ama microsoft bir güzellik yapacak bize
Biz ms den değil yine nokia dan beklemek zorundayız güncellemeyi 
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibibu gidişle m8 alacağım
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibibu gidişle m8 alacağım
Bence Lg demişken G Flex geldi mi ülkeyelg g3 ü de beklemekte fayda var
çok oldu geleli G Flex 2700TLYalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi
Bence Lg demişken G Flex geldi mi ülkeye

10 sene öncesine kadar en iyi CD SÜRÜCÜSÜ'nu üreten Lg şimdi meydan okuyor diğerlerine. Nasıl bir AZİMDİR ARKADAŞ. Duvarları yıktılar ama logo hala tırt...çok oldu geleli G Flex 2700TL![]()
İş ms lik değilki ms güncellemeyi genel bir şekilde yapıyor sonra telefonlarına uyarlarsınlar diye firmalara veriyorlarBiz ms den değil yine nokia dan beklemek zorundayız güncellemeyi
![]()

G flex tamamen fiyasko 2700 tl ve inceleme fırsatım oldu öyle denildiği gibi kolay bükülmüyor, Bi gösterin dedim bükmeye korktularYalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi
Yalnız m8'in sense 6'sı aynı bizim metronun ios7 fontuyla rötuşlanmış hali gibi
Bence Lg demişken G Flex geldi mi ülkeye
Nokia sınavlarda daima düşük not almıştır.Güncelleme diyorsan bir silkenip kendini 1 ay geriye götüreceksin.Sonra yavaş yavaş güncellemeyi bekler tadına bakarsın.Fazla yüklenmemek de fayda var hayal kırıklığı öfkenizi kabartır.Ben kulağımı tıkadım ve gözümü kapattım.Nisan 2 veya 4 geliyor olsada bunu Haziran olarak ele alıyorum.1 yıl dayandıysam 10-20 gün bana koymaz ama sabrında selameti bir yere kadar.Nokia'nın Symbian'dan bıraktığı dozer etkisini unutmadım.Bu kez çiğnerse affı yok.Tavsiye etmem lakin Nokia ağır bir hakareti istiyor.Hazır Microsoft'ın Kolonisi olmuşken kendine yakışır bir şekilde davransın artık.Son anlar daima akılda kalanlar.Bunu benimserim.
Sanki biri kuyuya bir taş attı durumu var ortada. Haberi yapan yabancı kaynağın ilgi isteği işte. Bu kadar insanı sinirlendiriyorlar. Konferansın adı build, tarihi 2 nisan, tanıtılan sistemin geliştirici sürümü, yayın tarihi Nisan ortası saçmalığa bak. 1 nisanda şaka yaptık yazıp durumu kurtarsa bari.
önümüzde tam 1 hafta var..bakalım ne olacak.
güncellemeyi heyecanla beklemeyen 5-10 kişiden biriyim sanırım : ) Şöyle ki alttaki titreşim kapandı bu tamam , sd karta kurulum gibi bir derdim yok çünkü telefonun sd kart desteği yok , telefonda oyun oynamam , video izlemem , kutucuklar büyüsün küçülsün derdim yok diğer özellikler zaten olsada olur olmasada : ) Ama tema desteği olsa fena olmaz ben gideyim uservoice da oy vereyim en iyisi![]()

Hakikaten şu Seçimler de bir bitse idi hayırlısıylaaklıma gelmedi değilönümüzde tam 1 hafta var..bakalım ne olacak.

Mix radio yu adam etseler keşke. Müzik dinlemekten nefret eder hale geldimlogoya dikkat ederseniz zaten yeniliklerden ipucu veriyor adeta..
yeni mesajlaşma (bbm)
yeni haritalar
yeni mix radio
yeni saatler..
Ama bir noktayı atlamışsınız. Ki masaüstü ekranda kenarlarda bayağı büyük boşluklar var ve aynı mantıkla yola çıkarsak bizim 3 kolonun teke düşmesi gerekir, temanın bir anlam ifade edebilmesi için. Lakin gelse fena olmaz hani!!!Aynen masaüstünde olduğu gibi temalar olsa süper olur meselâ doğa temaları felan oluyor öyle paket halinde olacak arka planı kaç dakikada değiştireceğini seçsek güzel olur diye düşünüyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Allah söyletti sanırım.