Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uygulama açısından da sürprizler görebiliriz bence 2-4 nisan arası..instagram kararlı sürüme ve foursquare de yeni bir güncelleme ile karşımıza gelebilir :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
oyunlardada patlama yaşanabilir

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
wp8.1 gelir o tarihte inşallah yoksa telefonu satacam gerçi alan olmaz

Rainesto

Rainesto

Üye
Ben 3 nisan diyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: kursat99
csH

csH

Üye
2 nisanda vizelerim de bitiyor :islik

Bay H

Bay H

Üye
BUILD etkinliğinin gerçekleştirildiği hafta içerisinde gelecektir tahminim:kıskıs:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar açıp sdn foruma baktım da bu işsiz turbo diye bir çocuk var ya. Saçma sapan işlerine devam edecekmiş,burayla bırakmıyor uğraşmayı. 23 tane banlı 5 tane bansız hesabı mı varmış neymiş. Yöneticilerimiz hazırlıklı olsa iyi olur bence. Oradaki hesabından burayı kötülüyor seviyesiz.

dakamon

dakamon

Üye
Çok canım sıkıldı şu çarşamba gelsin artık :/

Tost Makinası ile gönderildi.

ON9

ON9

Üye
G flex tamamen fiyasko 2700 tl ve inceleme fırsatım oldu öyle denildiği gibi kolay bükülmüyor, Bi gösterin dedim bükmeye korktular
:karisti:büküle bildiğini bilmiyordum. Mantıken imkansız hali hazırda. Arka kapağın boyutunu nasıl ayarlıyorlar :karisti:

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar açıp sdn foruma baktım da bu işsiz turbo diye bir çocuk var ya. Saçma sapan işlerine devam edecekmiş,burayla bırakmıyor uğraşmayı. 23 tane banlı 5 tane bansız hesabı mı varmış neymiş. Yöneticilerimiz hazırlıklı olsa iyi olur bence. Oradaki hesabından burayı kötülüyor seviyesiz.
Dostum gereksiz bir çocuk için bu konuda bu tür şeylere gerek yok. Orada kendine yeni bir şov yeri bulmuş boş ver :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

adını duyunca bile beni Bi gülme tutuyor:)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
çoluk çocukla uğraşmaya değmez bosverin nisan 7ye kadar alırız inşallah be çok ümitliyim gelsin artık :(

Serhan

Serhan

Üye
Kesin 5 Nisan buraya yazıyorum . 5 Nisan saat 23:59 a kadar gelmesse beni öldürün :D. Şaka bir yana 2 hafta içinde gelmesse gelin Microsoft / Nokia binasını basıcaz

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kesin 5 Nisan buraya yazıyorum . 5 Nisan saat 23:59 a kadar gelmesse beni öldürün :D. Şaka bir yana 2 hafta içinde gelmesse gelin Microsoft / Nokia binasını basıcaz

bana da öyle geliyor. :) whatsapp ı daha da iştahlı bekliyorum ama.

Ericsson A1018 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt