Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Pekala saolun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Abi ne olurdu 2 Nisan'da verseniz şu güncellemeyi ya? Hoş hala umudum var 2 Nisan'da geleceği yönünde ama harbiden moral bozuyor şu tür haberler.

daha hiçbir şey kesin değil..hala Nokia nın bir güzellik yapacağı kanaatindeyim :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Abi ne olurdu 2 Nisan'da verseniz şu güncellemeyi ya? Hoş hala umudum var 2 Nisan'da geleceği yönünde ama harbiden moral bozuyor şu tür haberler.

daha hiçbir şey kesin değil..hala Nokia nın bir güzellik yapacağı kanaatindeyim :)

Ericsson A1018 ile Gönderildi

beats

beats

Üye

BUILD etkinliğinde Nokia'nın da sahne alacağı kesinleşti. :eller:
Gifteki uygulamaların yenileneceği de belli olmuş oldu, fakat saat kısmı belirsiz yerel birşey mi yoksa zaman uygulaması mı yapıldı ve ya bildirimlerle ilgili birşey mi o belirsiz.

bsavr

bsavr

Üye
Google sanırım Youtube uygulaması için söz vermiş bir haberde okudum.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bunca yıllık nokiacıyım hiç görmedim zamanında güncelleme aldığımızı
Şaşırtacaklarını da sanmıyorum
Bu yüzden de kendimi bir ay rötarlı gelecekmiş gibi hazırladım :lamer:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gifteki uygulamaların yenileneceği de belli olmuş oldu, fakat saat kısmı belirsiz yerel birşey mi yoksa zaman uygulaması mı yapıldı ve ya bildirimlerle ilgili birşey mi o belirsiz.

Akıllı saat gelebileceği söylentileri var :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Akıllı saat bu yıl sonundan önce kesin olarak gelmeyecek. Fakat yeni uygulamaların tanıtılması kesin gibi.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ne oldu böyle sana he
Oldumu şimdi yaptığın he
Kandırırsın bizi he
Israrla vermiyorsun güncelleme he
Alırım bende başka cihaz heee..

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, skynet ve Dejavuex
byibo

byibo

Üye
:hmmm acaba microsoft'un bu kadar geç kalmasının sebebi ne çok merak ediyorum ? yanılmıyorsam microsoft'ta bir yöneticide geç kaldıklarını dile getirmişti gdr3 güncellemesini beklerken

narnia16

narnia16

Üye
Benim için iyi oldu diyebilirim :) gece girerim yatağa laptopu alır kucağıma izlerim valla :) öğlen falan olsaydı sıkıntı dersim falan var :)en azından izlerim gece rahat rahat :) 2 nisanada bir şey kalmadı ya yarın çarşamba ertesi gün perşembe cumaya memlekete giderim haftasonu hemen geçer zaten pazartesi salı da hoop sonra gelsin 8.1 :D

Tost Makinası ile gönderildi.
Haha yemin ediyorum aynı benim program :anlas:

dakamon

dakamon

Üye
Öğrenci adam her yerde aynıdır :D O değilde aklıma kötü kötü şeyler geliyor :) şimdi bunlar sistemde büyük bir hata oluştuğunu son anda görüp güncellemeyi geciktirirlerse?
Öğrenci adam her yerde aynıdır :D O değilde aklıma kötü kötü şeyler geliyor :) şimdi bunlar sistemde büyük bir hata oluştuğunu son anda görüp güncellemeyi geciktirirlerse?

narnia16

narnia16

Üye
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama işin içinde MS ve Nokia olunca insanın aklına her şey geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence güncellemenin gecikmesi için herhangi bir neden yok..mağaza da dönüşüm başladı..bütün uyguamalara windows 8.1 uyumluluğu sağlandı..2 -4 nisan olmasa bile nisan ayında beta'yı alırız diyorum ben :) diyorum ya nokia'ya kalsa iş daha sürünürüz..ama microsoft bir güzellik yapacak bize

edtaah

Üye
arkadaşlar geliştiriciler için güncelleme 2 4 nisan arası gelmeyecek diye bi haber var şimdi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Az kaldı anlaşılan ama sinirler gergin gibi umarım çok fazla bekletmezler bir an önce gelsin konuşma Türkçe gelirim acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

edtaah

Üye
bekleyenler için kötü haber gibi bişeyler yazmışlar galiba yine sallayacaklar

Üst Alt