bulutsuzgece
Üye
Hangi kanal veriyor veya nereden izleyebilirim
Maxicep TV*
* ( Muhtemelen o gün için canlı yayın linki buluruz
)Hangi kanal veriyor veya nereden izleyebilirim
)Abi ne olurdu 2 Nisan'da verseniz şu güncellemeyi ya? Hoş hala umudum var 2 Nisan'da geleceği yönünde ama harbiden moral bozuyor şu tür haberler.

Abi ne olurdu 2 Nisan'da verseniz şu güncellemeyi ya? Hoş hala umudum var 2 Nisan'da geleceği yönünde ama harbiden moral bozuyor şu tür haberler.

Gifteki uygulamaların yenileneceği de belli olmuş oldu, fakat saat kısmı belirsiz yerel birşey mi yoksa zaman uygulaması mı yapıldı ve ya bildirimlerle ilgili birşey mi o belirsiz.
BUILD etkinliğinde Nokia'nın da sahne alacağı kesinleşti.![]()
Gifteki uygulamaların yenileneceği de belli olmuş oldu, fakat saat kısmı belirsiz yerel birşey mi yoksa zaman uygulaması mı yapıldı ve ya bildirimlerle ilgili birşey mi o belirsiz.

Akıllı saat gelebileceği söylentileri var![]()
O da muhtemel aklıma gelmemişti.
Haha yemin ediyorum aynı benim programBenim için iyi oldu diyebilirimgece girerim yatağa laptopu alır kucağıma izlerim valla
öğlen falan olsaydı sıkıntı dersim falan var
en azından izlerim gece rahat rahat
2 nisanada bir şey kalmadı ya yarın çarşamba ertesi gün perşembe cumaya memlekete giderim haftasonu hemen geçer zaten pazartesi salı da hoop sonra gelsin 8.1
Tost Makinası ile gönderildi.

Öğrenci adam her yerde aynıdırHaha yemin ediyorum aynı benim program![]()
O değilde aklıma kötü kötü şeyler geliyor
şimdi bunlar sistemde büyük bir hata oluştuğunu son anda görüp güncellemeyi geciktirirlerse?
Öğrenci adam her yerde aynıdırHaha yemin ediyorum aynı benim program![]()
O değilde aklıma kötü kötü şeyler geliyor
şimdi bunlar sistemde büyük bir hata oluştuğunu son anda görüp güncellemeyi geciktirirlerse?Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını ama işin içinde MS ve Nokia olunca insanın aklına her şey geliyor.Öğrenci adam her yerde aynıdırO değilde aklıma kötü kötü şeyler geliyor
şimdi bunlar sistemde büyük bir hata oluştuğunu son anda görüp güncellemeyi geciktirirlerse?
O haber verildi .arkadaşlar geliştiriciler için güncelleme 2 4 nisan arası gelmeyecek diye bi haber var şimdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.