BrahimOkumus
Üye
Flash mıALLAHIM GOOOLL, demek istiyorum artık gelsin şu güncelleme, yenilikleri okudukça elimdekinden soğuyorum yemin ederim
Java Script kesinleşti mi ? Ayrıca internetteki flash videoları izleyebilecek miyiz ?

Flash mıALLAHIM GOOOLL, demek istiyorum artık gelsin şu güncelleme, yenilikleri okudukça elimdekinden soğuyorum yemin ederim
Java Script kesinleşti mi ? Ayrıca internetteki flash videoları izleyebilecek miyiz ?

evet ?Flash mı![]()
video uzunsa bir sure kaydetmek için yükleniyor arka planda ondan olabilir /+ ya da kalite yüksekse
iyi de her siteden video izleniyorevet ?

arkadaşlar merak ettiğim bir soru olucak biraz saçma gelebilir ancak bence nokia bu işi yapar şöyleki nokia pro camre ile çok guzel işler yaptı fotograf kısmında ancak vidyo kısmında da bir çok şey yapsada ayar olarak pek bir şey sunmuyor en azından şu parlaklık ayarı gibi bir şey sunsa çok güze lolmazmıydı mesela ben bunu niye sitiyorum bazen dış ortamda fu ll karanlık yerlerde telefon aydınlatmaya çalışıyor ve bu nedenle grinler oluşuyor ben bunun yerine fu ll karanlık çekmesini isterim bu nedenle pro camera veya nokia camera ayarlarına sadece parlaklık ayarı eklense süper olmazmıydı bunu oya falan sunmak istiyorum bunun için nerden yapıyorduk linkleri unuttumda

Banlandıbu arada dikkatimi çekti turbocore nerede? gülücüklerinden mahrum bırakmasın bizi![]()

bu arada dikkatimi çekti turbocore nerede? gülücüklerinden mahrum bırakmasın bizi![]()
geç bile kalındı ama neyse... geç olsun güç olmasınBanlandı![]()

adam forum dünyasına tepki olarak gelmiş..her mesajda gülücük,anketde gülücük,konu başlığında gülücükepey gülüyordum bu duruma ama bazı zamanlarda da işin tadı kaçıyordu..hayırlısı olsun ne diyelim.

ikisinin de geleceği ile ilgili haberler varbi sorum olacak.WP 8.1 güncellemesinde dosya yönetici ve otg desteği olacak mi.Varmı ilgili bi haber
Bu güncelleme bekleme muhabbeti artık sıktı , adamlar aylardır wp8.1 kullanıyor internette videoları geziyor biz burada betasını keriz gibi bekliyoruz. Apple ios neredeyse 7.2 kullanıma sunacak bunlar hala wp8.1 veremediler.
Eğer 2 nisanda güncelleme yapılamazsa benden okkalı bir küfürü yerler.