Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ALLAHIM GOOOLL, demek istiyorum artık gelsin şu güncelleme, yenilikleri okudukça elimdekinden soğuyorum yemin ederim :stres:

Java Script kesinleşti mi ? Ayrıca internetteki flash videoları izleyebilecek miyiz ?
Flash mı :vur

respection123

Üye
2.5 Kolon tamda istediğim şey :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
video uzunsa bir sure kaydetmek için yükleniyor arka planda ondan olabilir /+ ya da kalite yüksekse

zaten 15 saniye kayıt süresi var. kalitesi de yüksek'de ayarlıydı 1080p. belki bu sorun oldu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar merak ettiğim bir nokta var biraz saçma gelebilir ancak bence nokia bu işi yapar, şöyleki nokia pro camre ile çok guzel işler yaptı fotograf kısmında ancak vidyo kısmında da bir çok şey yapsada ayar olarak pek bir şey sunmuyor, en azından şu parlaklık ayarı gibi bir şey sunsa çok güzel olmazmıydı, bunu niye istiyorum bazen dış ortamda full karanlık yerlerde telefon aydınlatmaya çalışıyor ve bu nedenle grinler oluşuyor, ben bunu istemiyorum ve bunu çözmek için full karanlık çekebilmesi için parlaklık ayarı eklenmesini istiyorum süper olmazmıydı sizce bunu oya falan sunmak istiyorum bunun için nerden yapıyorduk linkleri unuttumda

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merak ettiğim bir soru olucak biraz saçma gelebilir ancak bence nokia bu işi yapar şöyleki nokia pro camre ile çok guzel işler yaptı fotograf kısmında ancak vidyo kısmında da bir çok şey yapsada ayar olarak pek bir şey sunmuyor en azından şu parlaklık ayarı gibi bir şey sunsa çok güze lolmazmıydı mesela ben bunu niye sitiyorum bazen dış ortamda fu ll karanlık yerlerde telefon aydınlatmaya çalışıyor ve bu nedenle grinler oluşuyor ben bunun yerine fu ll karanlık çekmesini isterim bu nedenle pro camera veya nokia camera ayarlarına sadece parlaklık ayarı eklense süper olmazmıydı bunu oya falan sunmak istiyorum bunun için nerden yapıyorduk linkleri unuttumda

Sizin yorumları okurken ve anlamaya çalışırken gerçekten çok zorlanıyorum, ne olur cümle aralarında nokta falan kullanın :)

Sorduğunuz şeye gelince.
Kamera ayarları ile ilgili olarak şurada istek & oylama konusu açabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada dikkatimi çekti turbocore nerede? gülücüklerinden mahrum bırakmasın bizi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
adam forum dünyasına tepki olarak gelmiş..her mesajda gülücük,anketde gülücük,konu başlığında gülücük :) epey gülüyordum bu duruma ama bazı zamanlarda da işin tadı kaçıyordu..hayırlısı olsun ne diyelim.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
adam forum dünyasına tepki olarak gelmiş..her mesajda gülücük,anketde gülücük,konu başlığında gülücük :) epey gülüyordum bu duruma ama bazı zamanlarda da işin tadı kaçıyordu..hayırlısı olsun ne diyelim.

adam hekır banlı hesapdan yazıyor , geçende beni tehtid ediyodu hesabını beklerim diye :D

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
bi sorum olacak.WP 8.1 güncellemesinde dosya yönetici ve otg desteği olacak mi.Varmı ilgili bi haber

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Söz konusu kullanıcı; ısrarla forum kurallarına aykırı davranma, sahte üyelik, düzen ve huzuru bozma, kullanıcılara rahatsızlık verme, saygısız ve sulu mesajlar yazma ve ifade kirliliğine sebep olma gibi nedenlerden dolayı banlanmıştır.

Lütfen konu içeriğine uygun yorumlarla devam edelim arkadaşlar.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: byibo, Akhtoher, alasulumurat ve 10 diğerleri
barannn79

barannn79

Üye
Benim için önemli değişikler, yazılım tabanı yenilik ve değişiklikleridir. Java script desteği mesela çok önemli benim içinde günlük işlerim için. Görsel değişiklikler umrumda değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
hadi,Microsoft şimdiden ver şu güncellemeyi senin yüzünden xperialara aşık oluyom

• Beğen
Tepkiler: muratkara21
byibo

byibo

Üye
aslında benim merak ettiğim lumia 820 920 gibi modellere wp 8.5 yada 8.8 gelip gelmiyiceği bilen var mı arkadaşlar

fraps34

Üye
Bu güncelleme bekleme muhabbeti artık sıktı , adamlar aylardır wp8.1 kullanıyor internette videoları geziyor biz burada betasını keriz gibi bekliyoruz. Apple ios neredeyse 7.2 kullanıma sunacak bunlar hala wp8.1 veremediler.

Eğer 2 nisanda güncelleme yapılamazsa benden okkalı bir küfürü yerler.

dakamon

dakamon

Üye
Bu güncelleme bekleme muhabbeti artık sıktı , adamlar aylardır wp8.1 kullanıyor internette videoları geziyor biz burada betasını keriz gibi bekliyoruz. Apple ios neredeyse 7.2 kullanıma sunacak bunlar hala wp8.1 veremediler.

Eğer 2 nisanda güncelleme yapılamazsa benden okkalı bir küfürü yerler.

Bi arkadaş daha patladı :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, ON9, pirenuri ve 3 diğerleri

Üst Alt