Önce bana laf edeceğine git adam gibi Türkçe öğren. Ben öyle bir şey dedim mi? Kendi dilimden mi utanıyorum? Türkçe olursa dandik olur dedim. Bir bak iOS'a Android'e Türkçe sesli asistan çok mu güzel?
Daha bize şuanki dandik sesli asistanı Türkçeye çevirmemişken cortana'yı mı çevirecekler?
Oldu olacak hep sessiz kalalım da hiç bir zaman olmasın? Sen kötü olacak desen bile, varsın kötü olsun bizim olsun. Bir yerden başlanması şart. İyi kötü mutlaka istekli olduğumuzu ısrarlı bir dille göstermez ve bu konuyu boşlarsak, her zaman bize "amaaan boş ver birde onlarla mı uğraşalım zaten sesleri çıkmıyor salla gitsin" demezler mi?
Klavyenin şekli mi değişecek?
görünüşe göre klavye küçültülebilecek ya da boyutlandırılabilecek butonlar kare olmuş dikkatini çektiyseKlavyenin şekli mi değişecek?
evet o var bi de imleç var gibi kelimedeki harf aralarına girmek içingörünüşe göre klavye küçültülebilecek ya da boyutlandırılabilecek butonlar kare olmuş dikkatini çektiyse
2 tane textbox var resmin birindeevet o var bi de imleç var gibi kelimedeki harf aralarına girmek için
parola kutusu felan birşeyler diyor ama bilemedim kiklavyeyi kare yaparak alanı daraltmışlar mesaj yazarken daha çok alan gözükecek sanırsam2 tane textbox var resmin birindeparola kutusu felan birşeyler diyor ama bilemedim ki
1. kutu yazım denetimi 2. kutucuk yer tutucu metin olarak isimlendirilmiş ama anlamadım valla sanırım textbox türü değiştirilebilir olacak yada girdiğimiz metine özel ayarlar yapabileceğiz herhaldeklavyeyi kare yaparak alanı daraltmışlar mesaj yazarken daha çok alan gözükecek sanırsam
eksik sistem dedikde o kadarda degilNormalde yazim denetimi yokmu

Ha bende yuh abi doyecektim ne yaptiniz korktum vallaeksik sistem dedikde o kadarda degil![]()

Ha bende yuh abi doyecektim ne yaptiniz korktum valla![]()
hatta çok iyi bence tahmini cogu atasözünü bile yazabiliyorum tahmininden yada ünal yazıyorum aysalı tahmin ediyor felan 
Androidde şu mikrofona basıp konuşunca yazıyor onu kasdediyorsan o yokSesli arama yazma nasi giigle da falan