Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Arkadaşlar bırakın atılıp birbirinize yemeyi de sizler bu konuyla ilgilenin. Bu arada bu ram olayı olacak mıymış? Ben de l520 kullanıyorum. Çok sıkıntılı bu ram olayı

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Önce bana laf edeceğine git adam gibi Türkçe öğren. Ben öyle bir şey dedim mi? Kendi dilimden mi utanıyorum? Türkçe olursa dandik olur dedim. Bir bak iOS'a Android'e Türkçe sesli asistan çok mu güzel?

Daha bize şuanki dandik sesli asistanı Türkçeye çevirmemişken cortana'yı mı çevirecekler?

HeroMR

HeroMR

Üye
Oldu olacak hep sessiz kalalım da hiç bir zaman olmasın? Sen kötü olacak desen bile, varsın kötü olsun bizim olsun. Bir yerden başlanması şart. İyi kötü mutlaka istekli olduğumuzu ısrarlı bir dille göstermez ve bu konuyu boşlarsak, her zaman bize "amaaan boş ver birde onlarla mı uğraşalım zaten sesleri çıkmıyor salla gitsin" demezler mi?

Bazıları da tek bir mesajımı görmüş laf atıyor eski mesajlarıma da bakmanızı öneririm:

"Aslında şey olabilir 8.1 ile ilk ingilizce gelir yavaş yavaş dil paketleri yüklenebilir. Zamanla çoğu dile çıkarırlar. Gerçi daha normal sesli dandik asistanı bile Türkçe yapmadılar :/ "

Demek istediğim 8.1'i yetiştirme çabasındayken Türkçe ile uğraşmazlar ben Microsoft CEO'su olsam ben de uğraşmam. Önce yayınlarım ingilizce yavaş yavaş dil paketleri eklerim. Bing'de olduğu gibi.

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

yeni live tile

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
süvari

süvari

Üye
Arkadaşlar çok rica ediyorum konu dışı yazışmalar yapmayın. Ben bu konuya 8.1 SDk hakkında bilgi almak için giriyorum ama bunun yerine sizlerin taştışma yazışmalarınızı okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve respection123
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, braayn ve capkino06
csH

csH

Üye
görünüşe göre klavye küçültülebilecek ya da boyutlandırılabilecek butonlar kare olmuş dikkatini çektiyse
evet o var bi de imleç var gibi kelimedeki harf aralarına girmek için

turbocore

turbocore

Üye
Resmen android e döndürmüşler klavyeyi arkadaşlar :D

capkino06

Üye

capkino06

Üye
klavyeyi kare yaparak alanı daraltmışlar mesaj yazarken daha çok alan gözükecek sanırsam
1. kutu yazım denetimi 2. kutucuk yer tutucu metin olarak isimlendirilmiş ama anlamadım valla sanırım textbox türü değiştirilebilir olacak yada girdiğimiz metine özel ayarlar yapabileceğiz herhalde

dakamon

dakamon

Üye
şunu farkettim space tuşu azıcık sağa kaydırılmış virgül sola alınmış çok doğru olmuş bence :) sürekli boşluk yerine virgüle basıyordum :D

• Beğen
Tepkiler: emz
avast

avast

Üye
Normalde yazim denetimi yokmu

Rainesto

Rainesto

Üye
Ha bende yuh abi doyecektim ne yaptiniz korktum valla :D
:D hatta çok iyi bence tahmini cogu atasözünü bile yazabiliyorum tahmininden yada ünal yazıyorum aysalı tahmin ediyor felan :tebessüm:

avast

avast

Üye
Sesli arama yazma nasi giigle da falan

Üst Alt