Cortana bebeğim.
Efendim aşkım.
Bana terliklerimi getir.
Abartma istersen.

Üslubuna dikkat et. Adamın ne dediğini anlamadan gider yapmışsın. Türkçe olursa tabii ki dandik olur, adamların iplediği yok ki. Yarım yamalak komutlarla Türkçe olacaksa olmasa da olur, ingilizce de hallederiz o kadarını.Sen neyin kafasını yaşıyorsun , Türkçe olursa dandik olurmuş. Kendi dilinden utanıyorsan git ingilizce konuş.
Ya çok kaliteli olursa? Neden ön yargılı davranıyorsunuz?Üslubuna dikkat et. Adamın ne dediğini anlamadan gider yapmışsın. Türkçe olursa tabii ki dandik olur, adamların iplediği yok ki. Yarım yamalak komutlarla Türkçe olacaksa olmasa da olur, ingilizce de hallederiz o kadarını.
Anlayamadığım şey ise adamlar o kadar uğraşıp yapay zeka yapıyor ama öğrenme becerisi eklemekten acizler. Tamam tek tek her ülkenin diliyle uğraşmak istemezsin, sadece ingilizce verirsin herkes kendi isteğine göre eğitir. Yani mesela tek tek kelime değiştirmekten bahsediyorum, "hello" diyip ardından yeni tanımlamaya "selam" eklemek gibi.
Benim cazibeme dayanamaz garibim cortana acı çekecek desenizeCortana da bizi görecek mi? O_o

Sen neyin kafasını yaşıyorsun , Türkçe olursa dandik olurmuş. Kendi dilinden utanıyorsan git ingilizce konuş.
Önce bana laf edeceğine git adam gibi Türkçe öğren. Ben öyle bir şey dedim mi? Kendi dilimden mi utanıyorum? Türkçe olursa dandik olur dedim. Bir bak iOS'a Android'e Türkçe sesli asistan çok mu güzel?
Daha bize şuanki dandik sesli asistanı Türkçeye çevirmemişken cortana'yı mı çevirecekler?
İhtimal az bence bende 2 ay önce felan blacki yükledim hiç değişme yok inşallah 8.1 le olur yada 512 mb rama adam gibi oyunlar uygulamalar gelir.Blackle ram artacaktı güya 8.1 ile artar mı?