dakamon
Üye
TeşekkürlerHallettim![]()

TeşekkürlerHallettim![]()

Hacı başka klavyeleri kullanmıyorsan kaldır da boşluk tuşun büyüsün rahat etMesela bir örnek gösteriyim
başka hangi dili/dilleri kullanıyorsun ki ?Özgür beyi göreve çağırıyoruz şu yazıları bi çevirse![]()

İngilizce klavyem var Bi de . İngilizce konuşurken iyi oluyor . Türkçe tahmin edince saçmalıyor. Mecbur ingilizce klavye kullanmam gerekiyorHacı başka klavyeleri kullanmıyorsan kaldır da boşluk tuşun büyüsün rahat etbaşka hangi dili/dilleri kullanıyorsun ki ?
Hayırdır nereyeÖzgür Bey'e bu ara fazla ulaşamazsınız, çok yoğun
Uzunca bir süre de yoğun olacak...
Neyse ki @Sensation bana gerek kalmadan halletmiş. Eline sağlık![]()

Ekran Görüntüsü Yarışmasını Diyorsan Son Bulduyarışma konusu ne oldu ulaşamıyorum ???

yarışma konusu ne oldu ulaşamıyorum ???

Şöyle birşey geliştiriciler uygulama yazarken belirli özelliklere izin verebilecekler yani + olarak fazla bir özellik kullanmayacaklar uygumalarından mesela selam naber bildirimi geldi bunu toplu silmeye izin verebilecekler veyatta 7 gün süreyle kalmasını sağlıyabilcekle tabiki siz istediğiniz zaman bildirimi silebilceksiniz.arkadaşlar Action Center ın bilgileri sızdırılmış ama anlamadığım bir yer var
geliştiriciler için ve normal kullanıcılar için özellikler ayrı ayrı verilmiş .. Neden böyle
yani geliştiriciler daha fazla özellikle mi kullanacak ya da prewiev sürümünde kısıtlama mı olacak lütfen açıklar mısınız ?
İngilizce klavyem var Bi de . İngilizce konuşurken iyi oluyor . Türkçe tahmin edince saçmalıyor. Mecbur ingilizce klavye kullanmam gerekiyor
8.1 ile gelir inş
Microsoft Windows Phone için 3G aramanın patentini aldı ve 3. Parti uygulamalar video aramasını kullanabilecek
İnşallah gelir eğer yetişmezsede gdr güncellemelerinde verirlerse süper olur.Konu baya aşağı inmiş çıkaralım
Sizce 3g görüntülü konuşma 8.1 ile gelir mi ?

Bence gelmez çünkü gelseydi elbet bir yerde bahsedilirdiKonu baya aşağı inmiş çıkaralım
Bence gelmez çünkü gelseydi elbet bir yerde bahsedilirdi
Öncelikle işlerimin yoğunluğu nedeniyle son bir kaç haftadır konuları düzenli olarak takip edemiyorum. O yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum ama Windows Phone Lovers'da paylaşılan bir görselde şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin WP8.1 ile geleceği söylenmişti...Konu baya aşağı inmiş çıkaralım
şebeke üzerinden görüntülü görüşme şart yaaa heleki benim gibi ailesinden uzakta okuyanlar içinÖncelikle işlerimin yoğunluğu nedeniyle son bir kaç haftadır konuları düzenli olarak takip edemiyorum. O yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum ama Windows Phone Lovers'da paylaşılan bir görselde şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin WP8.1 ile geleceği söylenmişti...
inş. Güncellemeyle gelir.