8.1 betasımı gelir diyorsunuz yani ????Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.

Ali abi inşallah hayal kırıklığı yaşatmazlar bu etkinlikte. Daha çok geliştirme sözleri almalıyız daha çok uygulama sözü almalıyız artık.Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.
ben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez vallaWP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum![]()

Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım yaben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez valla![]()

elite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım ya![]()
samsungun cihazları yazılım olarak kasıyor ve ram şişmesi oluyormuş. diğer telefonların böyle sorunu yokmuş. elite de gm nin yazılımı olacakmış yani kasma sorunu yaşanmayacakmış. eğer öyle olursa içim rahat geçerim. ama 8.1 çıktığında inşallah pişman olmam ama bence olmam yaelite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.

Bence wp den androide geçilmez,şayet değişiklik yapacaksan illa,ios a geç bari.WP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum![]()
8.1 betasımı gelir diyorsunuz yani ????![]()
bir şey demiyorum. İçerikle ilgili herhangi bir bilgi de yok.Ali abi inşallah hayal kırıklığı yaşatmazlar bu etkinlikte. Daha çok geliştirme sözleri almalıyız daha çok uygulama sözü almalıyız artık.
olursa yazarsın zaten değil mi abibir şey demiyorum. İçerikle ilgili herhangi bir bilgi de yok.

beta gelmez herhalde onu nisana saklarlar ama gelse ne iyi olurdu black almadan direk 8.1 e8.1 betasımı gelir diyorsunuz yani ????![]()

dua ya başlayalım az kaldıbeta gelmez herhalde onu nisana saklarlar ama gelse ne iyi olurdu black almadan direk 8.1 e![]()

TamamdırKasalım , duyuralım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@mstcnk @Mr.H @karahan94 @kimbilir_01 @Eren_MT

Microsoft içinde salı günü mu olacak?Evet 24 ünde başlıyor fakat nokia için salı günü olacak ne olacaksa.