Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar göz atmanın geçenki güncellemesini arkadaş yeni farketti sanırım. Güncelleme yok.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
WP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım.
Ali abi inşallah hayal kırıklığı yaşatmazlar bu etkinlikte. Daha çok geliştirme sözleri almalıyız daha çok uygulama sözü almalıyız artık.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
WP den androite geçeceğim ilk defa, benim şansıma 8.1 de o kadar güzel özellikler gelir ki, pişman olurum :ehe
ben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez valla :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben 2 defa note 2 ye geçtim 2 3 hafta zor dayandım ve takasladım tekrar lumia ile.hız ve stabilite insanı bağlıyor resmen ki 8.1 de geliyor dadından yinmez valla :)
Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım ya :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O değil de whatsapp hala yok :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ya bende inanılmaz kararsızım. L 1320 alacaktım, general mobile elite çıktı. onu almayı düşünüyorum. Eğer telefon kasmazsa benim için sorun yok kasmaz diyorlar. Aşırı kararsız kaldım ya :)
elite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
elite i bilmiyorum ama note 2 ile değiştim 2 kez ve pişman oldum zararına sattım yine de değiştirip lumia aldım.karar senin kardeş ama iyi düşün derim.
samsungun cihazları yazılım olarak kasıyor ve ram şişmesi oluyormuş. diğer telefonların böyle sorunu yokmuş. elite de gm nin yazılımı olacakmış yani kasma sorunu yaşanmayacakmış. eğer öyle olursa içim rahat geçerim. ama 8.1 çıktığında inşallah pişman olmam ama bence olmam ya :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence wp den androide geçilmez,şayet değişiklik yapacaksan illa,ios a geç bari.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yarışma gibi birşeylerle Beleşe telefonlar verseler ya :ehe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
yarın başlıyordu değil mi 24 ünde?

dakamon

dakamon

Üye
Evet 24 ünde başlıyor fakat nokia için salı günü olacak ne olacaksa.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
whatsapp android de düzeldi ama wp'de ses yok :(

Üst Alt