Warnings
Üye
her cihaza gelcekmi nasıl olsa hepsi dokunmatik tuşların ???Barnahh izi okuyucumuz yok demeyin diye Microsoft onu da wp8 1'e eklemiş.
Kimlik gerekli (Credential required) başlığının altında "şifreyi girerek ya da kayıtlı parmağı okutarak kilidi açma" diye bir açıklama varmış.
Tabi ki hepsine gelemezher cihaza gelcekmi nasıl olsa hepsi dokunmatik tuşların ???
Tabi ki hepsine gelemez
lumia 920 ye gelecek miBarnahh izi okuyucumuz yok demeyin diye Microsoft onu da wp8 1'e eklemiş.
Kimlik gerekli (Credential required) başlığının altında "şifreyi girerek ya da kayıtlı parmağı okutarak kilidi açma" diye bir açıklama varmış.
yeni cihazlara gelir eskilere gelmezher cihaza gelcekmi nasıl olsa hepsi dokunmatik tuşların ???
Donanımsal bir özellik olduğu için yeni modellere koyabilirlerlumia 920 ye gelecek mi
her cihaza gelcekmi nasıl olsa hepsi dokunmatik tuşların ???
Parmak izi tarama sensörü yok nasıl gelsin yahu ?lumia 920 ye gelecek mi
Maalesef.Dostum...Ya arkadaşlar bir haber bir sızıntı ortaya çıkıyor hemen şuna gelecek mi 920 ye gelecek mi 820 gelecek mi sorularınızı soruyorsunuz.İnsanlar nerden bilsinler.Eğer hangi telefonlara ne geleceğini bilselerdi zaten o bilgiyi paylaşırken söylerlerdi..Hem bu windows phone blue güncellemesinden herkezin beklediği şey AYNI DEĞİL.Kimisi cortana olmazsa olmaz diyor kimisi beni pek ilgilendirmez diyor.O zaman birbirine laf çarpıtmayı hakkın yok.Herkez senin istediğini isteyecek diye bir dünya yok.
bunu yapsalar iyi olur diye söylemiştim zamanında
Mağaza uygulamalarını otomatik güncelleme. Dilerseniz sadece wifi olduğunda da guncelleyebiliyor. Ayrıca istediğiniz zaman mağaza güncellemelerini kontrol de ediyor.
aynen benimde ilk o aklımdan geçtibunu yapsalar iyi olur diye söylemiştim zamanındao zaman bizim mağaza güncellemeleri konusu son aylarını yaşıyor
nereden geliyur da pekiEkşın sentır
bu ekran görüntüleri SDK'dan değil
editörlerden olabilirnereden geliyur da peki
nasıl yaniEkşın sentır
bu ekran görüntüleri SDK'dan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?