Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Konu Sahibi
En meşhurları zaten youtube, dailymotion ve vimeo yanlış bilmiyorsam
Ancak Türkiye'de en çok rağbet gören youtube tabii ki.

Microsoft'un Dailymotion'ı alması ve hotmail/outlook hesaplarıyla senkronize etmesiyle oraya üyelik ve video yükleme de oldukça kolaylaşacağından, Türkiye'deki dailymotion'a olan yönelim de artacaktır. @papakudioflu

Tepkiler: OttomaN TigeR

braayn

Üye
taklitler orjinallerini hep aratmıştır ve aratacaktırda dailymotion vs youtube .

Konu Sahibi

Tamam bu Cortana konusuyla ilgili olarak akşam eve geçince bir uservoice konusu açayım

Tepkiler: SamilGoktas ve Bay H

dakamon

Üye
Eyvallah çok iyi olur. Bu kortanayı ben çok önemsiyorum. Bi yerde arkadaşlarınazı hava atmak için de süper bir olay. Eğer gelirse Türkçe olarak böyle sesli bir asistan yalnızca sizde olacak arkadaşlar bunu unutmayın. Siri İngilizce e androidde de böyle bir şey yok. Sadece bu özellik sizde varmış gibi olacak ortamlarda. Ayrıca çok büyük kolaylık olacak bence. Bazen ellerim yağlı oluyor mesaj atmak istiyorum ellerinizi kullanmadan mesaj yazıp göndereceksiniz daha ne olsun istediğinizi arayacaksınız bir kelimeyi cümleyi aratabileceksiniz dokunmadan. Hatta olursa size film önerisi bile yapabilir.

Tepkiler: BLasTeaR, zaakaan ve SamilGoktas
cortana değilde 8.1 daha önemli

Tepkiler: kimbilir_01

meneleos

Üye
teşekkür ederim, ram 3gb olduğundan olmuyor galiba. Senin ram kaç gb?
ayıptır ya bir dil seçeneği için bile bunu yapıyorlar gerçekten ayıp
Bende ram fazla ama ekran kartı ve diğer sunuculara gittiğinden 3.2-3.5 arasında kalıyor. Yani ram pek fark etmemesi gerekir, yüklenirken hata vermediyse açılır.

sekajmer

Üye
Bende ram fazla ama ekran kartı ve diğer sunuculara gittiğinden 3.2-3.5 arasında kalıyor. Yani ram pek fark etmemesi gerekir, yüklenirken hata vermediyse açılır.
verdi. wp emulatör sisteminizde çalışamaz dedibelki sanal ram yaparak açabiliriz ama bilmiyorum

sek07

Üye
BİLDİRİM ışığı isteyruk

Tepkiler: YkPkY

dakamon

Üye
8.1 gözünüzü doyursun daha başka bir şey demiyorum

Tepkiler: narnia16
in a relationship with Cortana

Tepkiler: ceza87

papakudioflu

Emekli Yönetici
Barnahh izi okuyucumuz yok demeyin diye Microsoft onu da wp8 1'e eklemiş.

Kimlik gerekli (Credential required) başlığının altında "şifreyi girerek ya da kayıtlı parmağı okutarak kilidi açma" diye bir açıklama varmış.

Tepkiler: BLasTeaR ve sahte_suhte