bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Halbuki sağlı sollu ilerleseler orda iki kişilik boş yer varMobil Veri ve Pil Tasarruf Modu koyulabilirdi.
Acaba bu sızıntılar gerçek değil mi diye düşünmeye başladım benMobil Veri gibi önemli bir ayar dururken Kamera'ya ne gerek var orada?
Zaten başlangıç ekranında Kamera kısayolu oluyor çoğu zaman, yan tarafta da fiziksel tuş var.
Microsoft'un yaptığı saflık mı, unutkanlık mı; yoksa farklı bir şey mi düşünüyorlar, ne desem bilemedim
hocam sdk 8.1 nasıl kuruluyorMobil Veri gibi önemli bir ayar dururken Kamera'ya ne gerek var orada?
Zaten başlangıç ekranında Kamera kısayolu oluyor çoğu zaman, yan tarafta da fiziksel tuş var.
Microsoft'un yaptığı saflık mı, unutkanlık mı; yoksa farklı bir şey mi düşünüyorlar, ne desem bilemedim
Acaba bu sızıntılar gerçek değil mi diye düşünmeye başladım ben
hocam sdk 8.1 nasıl kuruluyor
Mobil Veri gibi önemli bir ayar dururken Kamera'ya ne gerek var orada?
evetSDK8.1 için gerekli donanıma sahip misiniz?
Üst kat bizim int.cafe wifi ile 24 saat bağlı.Mobil veriyi Yılda 2defa açıyorum.Bana pek etmiyor gibiSızıntılar muhtemelen gerçek de, o hızlı ayarları dizayn edenlerin kafası gerçek değil
Üst kat bizim int.cafe wifi ile 24 saat bağlı.Mobil veriyi Yılda 2defa açıyorum.Bana pek etmiyor gibi
sayfayı bulamadımWin8 Pro "64 Bit"
4 GB Ram
Eğer bunlar varsa, SDK'nın kurulumu geçtiğimiz sayfalarda anlatılmıştı sanırım bir arkadaş tarafından.
Konu içinde arama yaparak bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Ben kurmadığım için yardımcı olamayacağım. Ben de SDK8.0 var.
Ama yanlış hatırlamıyorsam SDK8.1'de kurulum ve klasör düzeni biraz farklıymış.
İyi dedin valla abi. Benim en çok kullandığım iki ayar wifi ve şebeke. Neyin kafasındalar acabaSızıntılar muhtemelen gerçek de, o hızlı ayarları dizayn edenlerin kafası gerçek değil
Konum olan sürüş modu değil mi?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir!
Konum olan sürüş modu değil mi?
hocam sdk sayfasını biliyormusunuz bulamadımda?Evet doğru onu yanlış yazmışım.
hocam sdk sayfasını biliyormusunuz bulamadımda?
buldum kusura bakmayın. teşekkürlersdk'yı nasıl regliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?