Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Saatlerimizi değiştirsek bölge dil vesaire gelirim erken

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ali Kemal'in paylaştığı haber "hazırlanmış ancak henüz yayına girmemiş bir makaleden" sızıntı.
Önümüzdeki birkaç saat içinde her an makale ile birlikte güncelleme yayına girebilir...

Son saatlere girildi...
Son kontroller yapılıyor.
Ateşleme için Microsoft'un kapakları açması bekleniyor.

:polis:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, pirenuri, skynet ve 2 diğerleri
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ali Kemal'in paylaştığı haber "hazırlanmış ancak henüz yayına girmemiş bir makaleden" sızıntı.
Önümüzdeki birkaç saat içinde her an makale ile birlikte güncelleme yayına girebilir...

Son saatlere girildi...
Son kontroller yapılıyor.
Ateşleme için Microsoft'un kapakları açması bekleniyor.

:polis:

kalp krizi geliyor abi yapma şöyle şeyler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok:ehe

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bi anda hevesim kaçtı, heyecan bitiyor

PureFood

PureFood

Üye
Her zaman derim yine diyorum; bomba patlayacak :D

tgoksen1

Üye
Son sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok:ehe
1 saat sonra mı oluyor? anlamadım :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bizim saatte kaça denk geliyor

samcom

samcom

Üye
Windows Phone 8.1 Dev-Preview yayınlandı. Geliştirici hesabınızın kurulu olduğu telefonlarınızı güncelleyip test etmeye başlayabilirsiniz diyor.
Halen telefonunuz guncel diyo ya bu telefon ben dyorum bugun 8.1 gunu 8guncel değil ama saatler kaldı sözumu dinliyip update diyecek :):):)

habbuj

habbuj

Üye
Güncelleme biter bitmez bildirim merkezini indirecem aşağı :D

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet, ThunderblastX ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Dostum bizim normal saat dilimimiz +2, hatta yaz saati dolayısıyla 1 saat daha ileri kısımdayız.
Yani şu anki durumumuz GMT+3 @papakudioflu

zaakaan

zaakaan

Üye
Ya şimdi ben güncellemeyi telefonu sıfırlamadan yapsam oyunlar, rehber vs. silinir mi? Normalde bekleyecektim ama çok canım çekti :D

Üst Alt