yani ne diyo ?Siz konuyu açamazsın şimdi ekran alındığını vereyim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone 8.1 Dev-Preview yayınlandı. Geliştirici hesabınızın kurulu olduğu telefonlarınızı güncelleyip test etmeye başlayabilirsiniz diyor.yani ne diyo ?
bi dene olursa bizde yaparızSaatlerimizi değiştirsek bölge dil vesaire gelirim erken

Ali Kemal'in paylaştığı haber "hazırlanmış ancak henüz yayına girmemiş bir makaleden" sızıntı.
Önümüzdeki birkaç saat içinde her an makale ile birlikte güncelleme yayına girebilir...
Son saatlere girildi...
Son kontroller yapılıyor.
Ateşleme için Microsoft'un kapakları açması bekleniyor.
![]()
pc den girmeme rağmen göremiyorum Ali abiGörünür görünür iyi bak.

1 saat sonra mı oluyor? anlamadımSon sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok![]()

Halen telefonunuz guncel diyo ya bu telefon ben dyorum bugun 8.1 gunu 8guncel değil ama saatler kaldı sözumu dinliyip update diyecekWindows Phone 8.1 Dev-Preview yayınlandı. Geliştirici hesabınızın kurulu olduğu telefonlarınızı güncelleyip test etmeye başlayabilirsiniz diyor.

Son sızıntı bir bilgiye göre güncelleme 5pm GMT saatinde yayınlanacak. Türkiye saati GMT+1 olduğuna,göre o saate kadar güncelleme kontrol tuşlarını aşındırmaya gerek yok![]()
18:00bizim saatte kaça denk geliyor
yani 18:01 den sonra mı ?1 saat sonra mı oluyor? anlamadım![]()
bende 3. kolonun açılışını yapacağım kurdeleyleGüncelleme biter bitmez bildirim merkezini indirecem aşağı![]()

okulda zaman geçer o zaman hocam gelınce yuklerız