Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hobaaa... Bi açıklama gelecek elbet bekliyoruz.

saynesim

saynesim

Üye
Veriler taşınıyor adım 3/6 % 7 diyor

PureFood

PureFood

Üye
sadece taşıma işlemi olacağından biraz daha uzun sürer güncelleme ;)
Bu dediğiniz olay cihazdaki uygulama sayısı ile doğru orantılı olduğundan emin olamayız ne kadar süreceğine. Kişiden kişiye değişir yani.

PureFood

PureFood

Üye
Nesim abi naptın :D Ufak hata düzeltme güncellemesi olmasın ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tahminim doğru çıktı. Çünkü Windows 8.1 güncellemesi de 20.00'da aktif olmuştu geçen gün.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve PureFood
saynesim

saynesim

Üye
Heyecan dan yüklerken sürüm numarasına bakmadım işlem bitsin paylaşırım

samcom

samcom

Üye
sonu 155 olan kısa guncellemeyi almadıysan odur heralde kardeş bilgilendir takip

habbuj

habbuj

Üye
Bu dediğiniz olay cihazdaki uygulama sayısı ile doğru orantılı olduğundan emin olamayız ne kadar süreceğine. Kişiden kişiye değişir yani.
bende asphalt 8 yüklü çok ilerledim diye silmeye kıyamadım benim güncelleme biraz uzun sürecek herhalde :)

PureFood

PureFood

Üye
bende asphalt 8 yüklü çok ilerledim diye silmeye kıyamadım benim güncelleme biraz uzun sürecek herhalde :)
Olsun, ben olsam ben de silmeye kıyamazdım o kadar ilerlediysem :D Sabrın sonu selamet :)Nesim abi tansiyonu yükselttin valla :D

• Beğen
Tepkiler: saynesim
zaakaan

zaakaan

Üye
Benim silmek istemediğim oyun Subway Surfers, 7.3 milyon yaptım, çok değil ama arkadaşlarım arasında birinci olduğum için bir anda her şey gitsin istemiyorum. O yüzden güncelleme yaparsam silmek istemem onu :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
pc nde win8 yada 8.1 kuruluysa ona da yükle asphalt ı ve facebook a bağla bi yere gitmerz verilerin :good:

skynet

Üye
Asphalt 8'de veriler hesaba kayıt olmuyor muydu :)

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
habbuj

habbuj

Üye
Olsun, ben olsam ben de silmeye kıyamazdım o kadar ilerlediysem :D Sabrın sonu selamet :)Nesim abi tansiyonu yükselttin valla :D
444 yıldız valla silmem yarım saat uzasa da :) sabredelim az kaldı her şey güzel olacak inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Asphalt 8'de veriler hesaba kayıt olmuyor muydu :)
facebook a bağlarsan kayblmuyor ben evde pc den dışarda cepten oynuyrum veriler eşitleniyr hatta bana soruyor cloud verisiyle yerel veri birbirini tutmuyor hangisi sensin diyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ve çarklar dönüyor derken acil son durum alalım

saynesim

saynesim

Üye
% 53 oldu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi ne çok uygulama yüklemişim sil sil bitmiyo, daha "M" harfine ancak ulaşabildim.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Üst Alt