şu 15-20 mblik düzeltme güncellemesini yüklüyor herhaldeVeriler taşınıyor diyorYemin olsun

Bu dediğiniz olay cihazdaki uygulama sayısı ile doğru orantılı olduğundan emin olamayız ne kadar süreceğine. Kişiden kişiye değişir yani.sadece taşıma işlemi olacağından biraz daha uzun sürer güncelleme![]()
şakanın sırası değil guncel dyoArkadaşlar şu an bende çarklar dönüyor güncelleme oluyor
bende asphalt 8 yüklü çok ilerledim diye silmeye kıyamadım benim güncelleme biraz uzun sürecek herhaldeBu dediğiniz olay cihazdaki uygulama sayısı ile doğru orantılı olduğundan emin olamayız ne kadar süreceğine. Kişiden kişiye değişir yani.

Bu gün olsun da 20:01den sonra olsunTahminim doğru çıktı. Çünkü Windows 8.1 güncellemesi de 20.00'da aktif olmuştu geçen gün.

Olsun, ben olsam ben de silmeye kıyamazdım o kadar ilerlediysembende asphalt 8 yüklü çok ilerledim diye silmeye kıyamadım benim güncelleme biraz uzun sürecek herhalde![]()
Sabrın sonu selamet
Nesim abi tansiyonu yükselttin valla 
444 yıldız valla silmem yarım saat uzasa daOlsun, ben olsam ben de silmeye kıyamazdım o kadar ilerlediysemSabrın sonu selamet
Nesim abi tansiyonu yükselttin valla
![]()
sabredelim az kaldı her şey güzel olacak inşallah 
facebook a bağlarsan kayblmuyor ben evde pc den dışarda cepten oynuyrum veriler eşitleniyr hatta bana soruyor cloud verisiyle yerel veri birbirini tutmuyor hangisi sensin diyor.Asphalt 8'de veriler hesaba kayıt olmuyor muydu![]()