Bende asıl gelişmenin bundan sonra olacağına inananlardanım. Ms bu güncelleme ile Rüzgarı arkasına almış olacak.Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...
2,5 milyon üyenin aynı anda Online olabilmesine yetecek kadar güçlü serverlarımız var merak etmeyin![]()
@papakudiofluSizce şu forumda 8.1 i bir şekilde yükleyip kullanan varmıdır acaba.
Dailymotion maalesef forumdan mobil olarak gözükmüyor, sağ alt kısımda ki dailymotion yazısına tıklayarak izleyebilmektesiniz.Videolar açılmıyor?
hizliresim.com a yükle buraya link yapıstırNasıl atılacak pc den ss ler? Ben atmayalı bayağı değişmiş. Biri söyleyebilir mi?
Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...

Renk camgöbeği. Ne alaka ki?bence o cyan telefonun rengiyle alakalı altta ki resimde lumia Black yazıyor![]()
cam göbeği maviyi andırmıyor sanırımRenk camgöbeği. Ne alaka ki?
lumia ların renkleri bellidir ve cam göbeği diye yok cyan var, cam göbeği rengi tema ayarlarında var cihazın rengiyle ilgiliGeciktiğim için özür dilerim. SS leri bilgisayara atıp mobil neti payaşıp atıyorum anca oluyor
Buyurun ss ler:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha yeni format attığım için güncel olmayabilir ekstralar bilgi. Daha bakmadım. Bir de neden hala güncelleme gelmediğini çözemedim.
Öyle olabilir. Yani aynı renk demek istedim. Mavi iştecam göbeği maviyi andırmıyor sanırımlumia ların renkleri bellidir ve cam göbeği diye yok cyan var, cam göbeği rengi tema ayarlarında var
![]()
Odur o zaman. Ama şaşırdım. Herkes yeniden kurmalı bence yazılımı. Acayip büyük faydası var. Bu yeniden kurulduğunda direk sürümle gelen uygulamalar daha iyi olmuş. Bir de hızlandı telefon. üstelik edekten tüm programları kurmama rağmen. Bayağı etkisi oldu. Direk black sıfırdan kuruluyor telefonun romuna. Daha stabil oluyor güncellenmesinde.
Üst konularda yeni konu mevcut 8.1 ile birlikte orası açılacak.Bende nazı arkadaşlar gibi yeni bir konu açılmasını istiyorum tabi 8.1 gelince burası şişti biraz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Benim 55 ekrana da yansıtır mı acabagörüntüyü kablosuz olarak tv vb. cihazlara aktarmaya yarıyor.bu işi yapan başka uygulamalar da var ama orjinal uygulama gibi olmaz tabi![]()
Gardaşım parmaklarının ışık sızan yerlerinde 8 ve 1 yazıyorhakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari
O değilde ben WP 8.1(SDK)'den sıkıldım
Sıradaki ne zaman gelir acaba![]()
Oh maşallah siz yakında 8.2 sdk yı da kurar sıkılırsınız 
arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?Geciktiğim için özür dilerim. SS leri bilgisayara atıp mobil neti payaşıp atıyorum anca oluyor
Buyurun ss ler:
Daha yeni format attığım için güncel olmayabilir ekstralar bilgi. Daha bakmadım. Bir de neden hala güncelleme gelmediğini çözemedim.