Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Bence maxsicep tüm wp8.1 ailesine NARKOZ versin hepimiz güncellemeyi 7 uyuyanlar gibi bekleyelim... Yada Nuri Alço abimize söyleyelim Microsoft un içkisine hap atsın.. Dayanamıyyoruzz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, emz ve Rainesto

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde
Arka sayfalarda mağazaya 3D efekt geldi demiştim ve videosunu da paylaşmıştım:islik

Rainesto

Rainesto

Üye
Bence maxsicep tüm wp8.1 ailesine NARKOZ versin hepimiz güncellemeyi 7 uyuyanlar gibi bekleyelim... Yada Nuri Alço abimize söyleyelim Microsoft un içkisine hap atsın.. Dayanamıyyoruzz

Nuri Reyize söylemeyelim :D adamlar hayattan sogar

sekajmer

sekajmer

Üye
şimdi yatsam sabah 10'da kalksam sonra yatakta 12'ye kadar yatakta dönüp dursam akşam ederim. Yarını da atlatsak pazar gününe bir şeyler düşünürüz:D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
2 gün kaldı :D

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Cortana vs Siri kapışması :duello:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sefaturut, 4MaGuS, emz ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Ya Bi yandan geçsin zaman bir yandan da geçmesin. Geçmesin istiyorum çünkü haftasonu tatilim bitecek :(

Tost Makinası ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
formun son hali çok iyi ya.hayat durmuş,herkes ne yapacağını şaşırmış :D

• Beğen
Tepkiler: drangela61, 4MaGuS, suyunsesi ve 1 kişi daha
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
formun son hali çok iyi ya.hayat durmuş,herkes ne yapacağını şaşırmış :D

Pazar günü de bir yığılma olur forumda erken gelme ihtimaline karşın ama pazartesi server'larda tüm forum toplu halay çekecek :D :D

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Son düzenleme:
TurboCall

TurboCall

Üye
Maxicep adminlerinin ve kullanıcılarının hayali olan uygulama etkileşime geçti cortanaya kelimeler söyleten twitter sayfası açıldı şimdiden 3 bine yakın takipçi bulunmakta

emz

emz

Üye
Kullanılan şebekenin başka şebeke ağına bağlanması, genelde yurt dışında kullanılıyor.

İyi de ben Avea kullanıyorum 7/24. Ama aldığım günden beri 2G, 3G hep mi başka şebeke de çalışır? Ayrıca daima Avea ya bağlı. Elle bile bağladım değişen bir sonuç yok. Bende kabullendim :D Ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.

Telgrafla gonderildi.

emz

emz

Üye
Beyler ben dün sıfırdan kurdum ya telefonu, akşam tüm güncellemeleri yaptım. Hatta surum tekrar 155 li olana döndü. Ama bir sorun oluştu. Ben ayarlara bir girdim az önce diğer klasörünün maşallahı vardı. Gene almış başını gidiyor. Yahu insaf, daha program kurmaktan başka bir iş yapmadım. Nasıl 418 MB olabiliyor? Biri bu durumu açıklayabilir mi? Video, fotoğraf, hiçbir şeye bakmadım ama biraz abartılı değil mi? Daha dun kurdum. Bu kadar olmaması gerek :S

Telgrafla gonderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ali kemal abi bizde samsungun tv si var. Bu tv de Wireless ağı oluşturup laptopla bağlantı kur kurdurabiliyorum ama aynı ağı telefonum görmüyor bu yüzden bağlantı kuramıyorum aralarında. Bu sorun 8.1 ile giderilir mi? Şimdi birileri çıkıpta akıl vermeye kalkmasın yok ikisini de aynı Wireless ağına bağla falan diye onları zaten biliyoruz benim merak ettiğim tv nin oluşturduğu ağı laptop görürken telefon neden görmüyor?

Tost Makinası ile gönderildi.
Bende de Samsung Smart tv var, sadece play to uygulamasını denedim bağlamak için. Bağlandı ve çok da güzel çalıştı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İyi de ben Avea kullanıyorum 7/24. Ama aldığım günden beri 2G, 3G hep mi başka şebeke de çalışır? Ayrıca daima Avea ya bağlı. Elle bile bağladım değişen bir sonuç yok. Bende kabullendim :D Ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. Bilen biri yazarsa sevinirim.

Telgrafla gonderildi.

ayarlar-şebek-dolaşım kısmını kapa sorun çözülür o,özellik yurt dışında falan hattın diğer operatörlere bağlanması yapılmış bir ayar

emz

emz

Üye
ayarlar-şebek-dolaşım kısmını kapa sorun çözülür o,özellik yurt dışında falan hattın diğer operatörlere bağlanması yapılmış bir ayar

Onu yapınca benim mobil internetim kapanıyor. Ayrıca işaret hala duruyor. Yok mu başka yolu? Onların hepsini kapatayım bakayım ama değişmiyor. Şimdi uçak moduna alıp bakıyorum.

Edit: Sadece uçak modunda kayboluyor.

Telgrafla gonderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Onu yapınca benim mobil internetim kapanıyor. Ayrıca işaret hala duruyor. Yok mu başka yolu? Onların hepsini kapatayım bakayım ama değişmiyor. Şimdi uçak moduna alıp bakıyorum.

Edit: Sadece uçak modunda kayboluyor.

Telgrafla gonderildi.

şebeke kısmında ilk seçenek değil 2 cisi onu yapınca kapanıyor sa atayım diyicemde benim sistem İngilizce şuan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, OttomaN TigeR, skynet ve 1 kişi daha

Üst Alt