Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
pazartesiye kadar ban yiyebiliyomuyuz ? :kop:

dakamon

dakamon

Üye
Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...
Bende asıl gelişmenin bundan sonra olacağına inananlardanım. Ms bu güncelleme ile Rüzgarı arkasına almış olacak.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, hookword ve Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sizce şu forumda 8.1 i bir şekilde yükleyip kullanan varmıdır acaba.

emz

emz

Üye
Nasıl atılacak pc den ss ler? Ben atmayalı bayağı değişmiş. Biri söyleyebilir mi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz

capkino06

Üye
Bence beklendiğine değecek güzel bir güncelleme olacak.
Asıl gelişme bundan sonra başlıyor...

Ram miktarında çok fazla artış yok özellikle 512 MB lerde hız artışı olacak mıdır sizce?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Geciktiğim için özür dilerim. SS leri bilgisayara atıp mobil neti payaşıp atıyorum anca oluyor :)
Buyurun ss ler:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Daha yeni format attığım için güncel olmayabilir ekstralar bilgi. Daha bakmadım. Bir de neden hala güncelleme gelmediğini çözemedim.

Ekli dosyalar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bence o cyan telefonun rengiyle alakalı altta ki resimde lumia Black yazıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: hookword, zaakaan ve skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Renk camgöbeği. Ne alaka ki?
cam göbeği maviyi andırmıyor sanırım :) lumia ların renkleri bellidir ve cam göbeği diye yok cyan var, cam göbeği rengi tema ayarlarında var ;)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Geciktiğim için özür dilerim. SS leri bilgisayara atıp mobil neti payaşıp atıyorum anca oluyor :)
Buyurun ss ler:

Daha yeni format attığım için güncel olmayabilir ekstralar bilgi. Daha bakmadım. Bir de neden hala güncelleme gelmediğini çözemedim.
cihazın rengiyle ilgili

• Beğen
emz

emz

Üye
cam göbeği maviyi andırmıyor sanırım :) lumia ların renkleri bellidir ve cam göbeği diye yok cyan var, cam göbeği rengi tema ayarlarında var ;)
Öyle olabilir. Yani aynı renk demek istedim. Mavi işte :) Odur o zaman. Ama şaşırdım. Herkes yeniden kurmalı bence yazılımı. Acayip büyük faydası var. Bu yeniden kurulduğunda direk sürümle gelen uygulamalar daha iyi olmuş. Bir de hızlandı telefon. üstelik edekten tüm programları kurmama rağmen. Bayağı etkisi oldu. Direk black sıfırdan kuruluyor telefonun romuna. Daha stabil oluyor güncellenmesinde.:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende nazı arkadaşlar gibi yeni bir konu açılmasını istiyorum tabi 8.1 gelince burası şişti biraz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Son düzenleme:
ON9

ON9

Üye
görüntüyü kablosuz olarak tv vb. cihazlara aktarmaya yarıyor.bu işi yapan başka uygulamalar da var ama orjinal uygulama gibi olmaz tabi :)
Benim 55 ekrana da yansıtır mı acaba:)
hakkında kısmında ürün yazılımı dğzeltme numarası 3051.40000.1347 mi? İs sürümü de 8.0.10521.155 mi?820 mimden bir foto paylaşayımda biraz kafanız dağılsın bari :)
Gardaşım parmaklarının ışık sızan yerlerinde 8 ve 1 yazıyor

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O değilde ben WP 8.1(SDK)'den sıkıldım :)
Sıradaki ne zaman gelir acaba :bilmm

• Beğen
emz

emz

Üye
O değilde ben WP 8.1(SDK)'den sıkıldım :)
Sıradaki ne zaman gelir acaba :bilmm

O da iyiymiş. Biz daha 8.1 ne zaman gelir diye kıvranırken :D Oh maşallah siz yakında 8.2 sdk yı da kurar sıkılırsınız :D

Telgrafla gonderildi.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
remzi33

remzi33

Üye
Buyurun ss ler:

arkadaşlar dikkatinizi çekmedi galiba. üst kısımdaki üçgen neyin nesi ?

Üst Alt