dawid
Üye
teşekkür ederim üstadım saygılarİndirme hatası ya da driverları sorunu olabilir.
teşekkür ederim üstadım saygılarİndirme hatası ya da driverları sorunu olabilir.
Beklemeye başladık bakalım, şimdilik ses seda yok. İşin kötü tarafı güncellemeleri denetleyeyim derken karşında kocaman "Telefon güncel" yazması insanın moralini baştan bozuyor. :P

gelmeyecek mi ?820,720,620,525 Güncelleme Gelmemektedir.
gelecek tabi de, arkadaş o modellere henüz gelmedi demek istedi.gelmeyecek mi ?
Gelmemektedir deyincegelecek tabi de, arkadaş o modellere henüz gelmedi demek istedi.
8,1 GDR1 var cyan bildiğin gibi gelmedi bana fakat harika akıcı stabil pil durumunu paylaşmıştım bir günü fazlasıyla rahat çıkartıyor benim içinHakikaten telefonun stabilitesi 8.0 ın son haline göre 8.1'in Cyan'lı son halinde daha mı bozuk?. Telefona yeni kabiliyetler eklendikçe stabiliteyi yeniden sağlamak zorlaşıyor mu yoksa? Ön izleme GDR1 yüklemeyen saf cyanda kalan arkadaşlar yorumları arttırırsa. 8.1 li Cyan'mı, 8.0 lı Black mi daha stabil ve akıcı?
Çünkü, aksi halde gittikçe bizim telefonların donanımları da yetmemeye başlayacak. Stabiliteyi veremeyip sonra da kalkıp "o zaman donanımı daha yüksek yeni bir cihaz alın" demesinler de.
Hakikaten telefonun stabilitesi 8.0 ın son haline göre 8.1'in Cyan'lı son halinde daha mı bozuk?. Telefona yeni kabiliyetler eklendikçe stabiliteyi yeniden sağlamak zorlaşıyor mu yoksa? Ön izleme GDR1 yüklemeyen saf cyanda kalan arkadaşlar yorumları arttırırsa. 8.1 li Cyan'mı, 8.0 lı Black mi daha stabil ve akıcı?
Çünkü, aksi halde gittikçe bizim telefonların donanımları da yetmemeye başlayacak. Stabiliteyi veremeyip sonra da kalkıp "o zaman donanımı daha yüksek yeni bir cihaz alın" demesinler de.
Bu kadar çabuk değil ama. Çünkü Windowsphone un yapımcılarının övündükleri konu bu. Düşük donanımda bile akıcı çalışacak denilmesi ve öyle de olması.Kullandığın model ne? Mesel bende L920 var. Türkiye'de ilk çıktığı gün almıştım. Son güncellemelerde stabilite bozuluyor. Bu olması gereken bişey zaten. Eski donanım yeni yazılımı kaldırmaz tabiki. Eski bir pc ye win8 kurduğunuzda da aynı şey olur. Bu böyledir yani. Telefonların eskidiğini kabullenelim
gelmeyecek mi ?
Tam çevir de kocaman güncel yerine güncellemesi yazsın
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Haftanın son günü bakalım bir güncelleme kopartabilecek miyiz![]()
:Gelmeyen modellere için demiştim benGdr3u mu bekliyorsun:
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ama ne yalan söyleyeyim baya kaptırdım bu güncelleme olayına kendimi