Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye

Beklemeye başladık bakalım, şimdilik ses seda yok. İşin kötü tarafı güncellemeleri denetleyeyim derken karşında kocaman "Telefon güncel" yazması insanın moralini baştan bozuyor. :P

Tam çevir de kocaman güncel yerine güncellemesi yazsın :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelmeyen seri az kaldı herhalde

lost68

lost68

Üye
820,720,620,525 Güncelleme Gelmemektedir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hakikaten telefonun stabilitesi 8.0 ın son haline göre 8.1'in Cyan'lı son halinde daha mı bozuk?. Telefona yeni kabiliyetler eklendikçe stabiliteyi yeniden sağlamak zorlaşıyor mu yoksa? Ön izleme GDR1 yüklemeyen saf cyanda kalan arkadaşlar yorumları arttırırsa. 8.1 li Cyan'mı, 8.0 lı Black mi daha stabil ve akıcı?
Çünkü, aksi halde gittikçe bizim telefonların donanımları da yetmemeye başlayacak. Stabiliteyi veremeyip sonra da kalkıp "o zaman donanımı daha yüksek yeni bir cihaz alın" demesinler de.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelecek tabi de, arkadaş o modellere henüz gelmedi demek istedi.
Gelmemektedir deyince
Hakikaten telefonun stabilitesi 8.0 ın son haline göre 8.1'in Cyan'lı son halinde daha mı bozuk?. Telefona yeni kabiliyetler eklendikçe stabiliteyi yeniden sağlamak zorlaşıyor mu yoksa? Ön izleme GDR1 yüklemeyen saf cyanda kalan arkadaşlar yorumları arttırırsa. 8.1 li Cyan'mı, 8.0 lı Black mi daha stabil ve akıcı?
Çünkü, aksi halde gittikçe bizim telefonların donanımları da yetmemeye başlayacak. Stabiliteyi veremeyip sonra da kalkıp "o zaman donanımı daha yüksek yeni bir cihaz alın" demesinler de.
8,1 GDR1 var cyan bildiğin gibi gelmedi bana fakat harika akıcı stabil pil durumunu paylaşmıştım bir günü fazlasıyla rahat çıkartıyor benim için

remzi33

remzi33

Üye

Kullandığın model ne? Mesel bende L920 var. Türkiye'de ilk çıktığı gün almıştım. Son güncellemelerde stabilite bozuluyor. Bu olması gereken bişey zaten. Eski donanım yeni yazılımı kaldırmaz tabiki. Eski bir pc ye win8 kurduğunuzda da aynı şey olur. Bu böyledir yani. Telefonların eskidiğini kabullenelim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Sona kaldık yaw.. o_O

• Beğen
Tepkiler: MaRJiNaL45
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kullandığın model ne? Mesel bende L920 var. Türkiye'de ilk çıktığı gün almıştım. Son güncellemelerde stabilite bozuluyor. Bu olması gereken bişey zaten. Eski donanım yeni yazılımı kaldırmaz tabiki. Eski bir pc ye win8 kurduğunuzda da aynı şey olur. Bu böyledir yani. Telefonların eskidiğini kabullenelim
Bu kadar çabuk değil ama. Çünkü Windowsphone un yapımcılarının övündükleri konu bu. Düşük donanımda bile akıcı çalışacak denilmesi ve öyle de olması.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

mrtaksy

Üye
L920 8.1 gdr 1 kurulu bende. Erken sürüm olduğu göze alınırsa bence gayet iyi çalışıyor. Kasmalar donmalar 8.0 da daha fazla oluyordu. Cyan dan sonra ne olur bilmem ama ben 8.1 gdr 1 den memnunum . Şarj konusu gelirsek 1 günü rahat rahat çıkarıyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
8.0 kullanmak zulüm bildiğin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic

fraps34

Üye
Wp8.1 bile tam anlamıyla tatmin etmezken , bazıları zamanında wp8.0 ı öve öve bitiremiyorlardı. Bu dünyada herkes kendi malını övünce eline birşey geçeceğini zannediyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Tam çevir de kocaman güncel yerine güncellemesi yazsın :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Ekran döndürme sürekli kilitli açmaya eriniyorum, güncelleme gelene kadar böyle idare artık :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Haftanın son günü bakalım bir güncelleme kopartabilecek miyiz :D

...decode...

...decode...

Üye
820'ye bugün gelsin artık, haftasonunda güncelleme göremiyoruz malum :(

skynet

Üye
Gdr3u mu bekliyorsun :ehe:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Gelmeyen modellere için demiştim ben :) Ama ne yalan söyleyeyim baya kaptırdım bu güncelleme olayına kendimi :D

• Beğen
Tepkiler: csH

Üst Alt