Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Bununla ilgili sorular defalarca yanıtlandı hem benzer sorular hem aynı sorular. Hala neyin ısrarındasınız üstünden en fazla 2-3 sayfa geçmiştir. Okumadanmı bakıyorsunuz konulara ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

Serhan

Serhan

Üye
Bununla ilgili sorular defalarca yanıtlandı hem benzer sorular hem aynı sorular. Hala neyin ısrarındasınız üstünden en fazla 2-3 sayfa geçmiştir. Okumadanmı bakıyorsunuz konulara ?

Pardon ama ben önceki sayfalara bakmam yani işim oluyor genellikle anca bu akşam aktif olabildim :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Pardon ama ben önceki sayfalara bakmam yani işim oluyor genellikle anca bu akşam aktif olabildim :)

Cyan guncellemesi herkese gdr1 yukleyenler dahil bir problem çıkmadan yukleyebilecek

Serhan

Serhan

Üye
Cyan guncellemesi herkese gdr1 yukleyenler dahil bir problem çıkmadan yukleyebilecek

Onu biliyorumda 925 e ilk yayınlandı o günden beri bende hiçbir güncelleme yok black yüklü daha Yeni gdr1 yükledim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Onu biliyorumda 925 e ilk yayınlandı o günden beri bende hiçbir güncelleme yok bulacak yüklü daha Yeni gdr1 yükledim

Ek guncelleme olarak verilebilir sonradan

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Ek guncelleme olarak verilebilir sonradan

Neden böyle bi sıkıntı oldu acaba hem Microsoft 925 ilk versin güncellemeyi , hemde hala yükleyemeyelim Microsoft'u kınıyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
Hala Bi hareketlilik olmaması can sıkıcı

Biraz önce gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
Hala güncelleme bekliyoruz... Gerçek bir kamera şakası...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Rainesto ve ArMaGeDdOn_87
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben beklemiyorum artık. GDR1 geldi ya tamamdır. Cyan bir şey getirmiyor zaten.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Gdr1 i verdikten sonra cyanı unuttular salı gününü güncelleme vermeden geçtiler :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
serinaga

serinaga

Üye
Gdr1'in tadını çıkartın bence, şimdilik çok iyi, boş verin Cyan'ı ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
versino2

versino2

Üye
Ya bu videodaki pat diye ses çıkma sorunu ne zaman giderilecek.Sesi sona da alsam o pat sesi geliyor deli etti

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ya bu videodaki pat diye ses çıkma sorunu ne zaman giderilecek.Sesi sona da alsam o pat sesi geliyor deli etti
8.1 den sonra başladı o sorunda gidelirmesi gerekiyor sanki hoparlör patlıyacak giib oluyor yüksek seslerde tehlikeli ya

Bay H

Bay H

Üye
Hindistan 10 gün içerisinde Lumia 520 için güncellemeyi yayınlayacağını duyurdu darısı ülkemizin başına

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve MixRadio

skynet

Üye
Darısı 620'nin başına diyelim bizde :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Aybin.Kilic
versino2

versino2

Üye
8.1 den sonra başladı o sorunda gidelirmesi gerekiyor sanki hoparlör patlıyacak giib oluyor yüksek seslerde tehlikeli ya
Valla ben korkuyorum ileri sarmaya videoyu bişey olacak hoparlore diye.0 da bile pat diye ses çıkıyor sinir bozucu- Hoparlör için equalizer desteği
- Yeni Dolby Surround Sound ses efekti
- Ekran kısmında parlaklık profili
- Kamera iyileştirmeleri
- Nokia camera için living images ( Beta sürümünde eskiden birkaç ince ayarla gizli olan bu seçeneği açabiliyorduk, microsoft sonra güncelleyerek kaldırdı bu olayı, cyan ile de gelmedi)

Bunlar lumia cyan ile gelecek olan standart şeylerdi fakat hiçbiri yok şuanda telefonumda. Bu olaydan haberi olan var mı? Şuanda bu özelliklere tek sahip olan telefon l930
Bu yazıyı dh den aldım 925 kulubunden aynı şeyleri bende duşundum

skynet

Üye
Valla ben korkuyorum ileri sarmaya videoyu bişey olacak hoparlore diye.0 da bile pat diye ses çıkıyor sinir bozucu- Hoparlör için equalizer desteği
- Yeni Dolby Surround Sound ses efekti
- Ekran kısmında parlaklık profili
- Kamera iyileştirmeleri
- Nokia camera için living images ( Beta sürümünde eskiden birkaç ince ayarla gizli olan bu seçeneği açabiliyorduk, microsoft sonra güncelleyerek kaldırdı bu olayı, cyan ile de gelmedi)

Bunlar lumia cyan ile gelecek olan standart şeylerdi fakat hiçbiri yok şuanda telefonumda. Bu olaydan haberi olan var mı? Şuanda bu özelliklere tek sahip olan telefon l930
Bu yazıyı dh den aldım 925 kulubunden aynı şeyleri bende duşundum
1520 yede geldi bu özellikler :)

Üst Alt