Invoke
Üye
8.1 bişe getirmediği içingerçi buda birşey getirmedi şarj hala aynı
8.1 mi bir şey getirmedi? :eek: diyecek laf bulamıyorum.
8.1 bişe getirmediği içingerçi buda birşey getirmedi şarj hala aynı
@papakudioflu@bulutsuzgece hocam 925 kullanıyorum hala cyan gelmedi birkaç saat önce gdr1 yükledim ne iş ?
@papakudioflu
))))Pardon ama ben önceki sayfalara bakmam yani işim oluyor genellikle anca bu akşam aktif olabildimBununla ilgili sorular defalarca yanıtlandı hem benzer sorular hem aynı sorular. Hala neyin ısrarındasınız üstünden en fazla 2-3 sayfa geçmiştir. Okumadanmı bakıyorsunuz konulara ?
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))

Pardon ama ben önceki sayfalara bakmam yani işim oluyor genellikle anca bu akşam aktif olabildim![]()
))))Onu biliyorumda 925 e ilk yayınlandı o günden beri bende hiçbir güncelleme yok black yüklü daha Yeni gdr1 yükledimCyan guncellemesi herkese gdr1 yukleyenler dahil bir problem çıkmadan yukleyebilecek
Onu biliyorumda 925 e ilk yayınlandı o günden beri bende hiçbir güncelleme yok bulacak yüklü daha Yeni gdr1 yükledim
))))Neden böyle bi sıkıntı oldu acaba hem Microsoft 925 ilk versin güncellemeyi , hemde hala yükleyemeyelim Microsoft'u kınıyorumEk guncelleme olarak verilebilir sonradan
Yükleyebilsek çıkarcaz daGdr1'in tadını çıkartın bence, şimdilik çok iyi, boş verin Cyan'ı ...
Geçmişten Gönderildi ...

8.1 den sonra başladı o sorunda gidelirmesi gerekiyor sanki hoparlör patlıyacak giib oluyor yüksek seslerde tehlikeli yaYa bu videodaki pat diye ses çıkma sorunu ne zaman giderilecek.Sesi sona da alsam o pat sesi geliyor deli etti
Valla ben korkuyorum ileri sarmaya videoyu bişey olacak hoparlore diye.0 da bile pat diye ses çıkıyor sinir bozucu- Hoparlör için equalizer desteği8.1 den sonra başladı o sorunda gidelirmesi gerekiyor sanki hoparlör patlıyacak giib oluyor yüksek seslerde tehlikeli ya
1520 yede geldi bu özelliklerValla ben korkuyorum ileri sarmaya videoyu bişey olacak hoparlore diye.0 da bile pat diye ses çıkıyor sinir bozucu- Hoparlör için equalizer desteği
- Yeni Dolby Surround Sound ses efekti
- Ekran kısmında parlaklık profili
- Kamera iyileştirmeleri
- Nokia camera için living images ( Beta sürümünde eskiden birkaç ince ayarla gizli olan bu seçeneği açabiliyorduk, microsoft sonra güncelleyerek kaldırdı bu olayı, cyan ile de gelmedi)
Bunlar lumia cyan ile gelecek olan standart şeylerdi fakat hiçbiri yok şuanda telefonumda. Bu olaydan haberi olan var mı? Şuanda bu özelliklere tek sahip olan telefon l930
Bu yazıyı dh den aldım 925 kulubunden aynı şeyleri bende duşundum