Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Günlük olarak 3-4'er saat aralıklarla güncellemeyi kontrol ediyorum sürekli takıntı haline geldi sırf swarm için bekliyorum inat ettim :icelim:

• Beğen
Tepkiler: keyfo33 ve Sensation

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hâlâ bekleyenlerin olduğunu görmek güzel. Ben Lumia 820 haberi, bir arkadaş da Lumia 920 güncelleme haberi kesin bende diyordu. Sizden de Lumia 1320 için haber bekliyoruz :)
Şu yedekleme sorununu çözerlerse bende 620 yi downgrade yapacağım da. Yedekleme alırken %97 de takılıp hata veriyor. Sinirlerimi bozuyor bu durum.

keyfo33

Üye
Fazla büyütmek istemiyorum sanki internet paketi olmadan nete girmemizemi izin verecek bu cyan

lost68

lost68

Üye
Hiç kasmayın. Yakındır güncelleme. Biz üvey evlat 620 sahipleri olarak beklemedeyiz. Hatta beterin beteri var diyeyim "525" hiç bir yerde güncelleme alamadı daha

şimdi ona da başlarlar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 520 için gelen güncelleme sadece cyan mı 8.1 dahil değil mi?

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bir önceki güncelleme; Nokia Black güncelleme sırası: Lumia 1020-925-920-820-625-720-520-620.
Türkiye'ye göre ilk güncelleme alan Lumia Cyan'da, Lumia 925 olarak yer değiştirdi. Bakalım sonuncu da değişecek mi?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, 4MaGuS, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
osmanmert94

osmanmert94

Üye
920 :'(((

Panzergrenadier

Panzergrenadier

Üye
Çıkar çıkmaz bura bayram yeri olur eminim haberdar ederiz dostları iki gecede iki cihaza verildi neden yarın gece 1320de olmasın

Hiç umudum yok yarın geleceğine eylüle sarkar gibi duruyor buraya da yazıyorum eski modellere wp9 güncellemesinide vermeyecekler bir takım bahaneler üreterek.

emz

emz

Üye
Bir önceki güncelleme; Nokia Black güncelleme sırası: Lumia 1020-925-920-820-625-720-520-620.
Türkiye'ye göre ilk güncelleme alan Lumia Cyan'da, Lumia 925 olarak yer değiştirdi. Bakalım sonuncu da değişecek mi?

525 :ehe
Adı bile geçmedi :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: m542tf, lost68 ve emz
emz

emz

Üye
525, 1320 ve 1520 direkt Lumia Black ile geldiğinden olmasın :ehe

Direk yüklü gelmesinin acısını çekecekler zaten. Cyan için kimse 525 demedi :) yayınlandığı yerde yok:D onları geçen erken yolladık diye unutmuşlardır :ehe

• Beğen
emz

emz

Üye
varmı bi haber :D 525'den herhalde en sona verecekler belli ki :D

Abi en yakın arkadaşıma aldırttım ilk çıktığında. ona da beta kurduk kafamız rahat. Ama performans olarak çok fark var. Ram farkını ortaya fazlasıyla koyuyor. Çok fark ediliyor :(

Üst Alt