Bende teravihten sonra sıl güncellemeyi yükleyeceğim.İlk adımı yükledim bitti o.Bir şey sormak istiyorum güncelledikten sonra telefonu sıfırlasam sorun olur mu ? Güncellemeden önce sıfırlayacaktım unuttum
Asagidaki linkten nokia software recovery tool ile telefonu sifirlayabilirsin ya da telefon ayarlarindan about-reset your phone secenegi ile sifirlarsin. Ancak butun verilerinin yedegini al lutfen sifirlamadan once.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Guncelleme ile secenekler de project my screen ozelligi ile bazi telefonlarda USB kablosu araciligiyla bazi telefonlarda wifi uzerinden telefon ekranini gercek zamanli TV ya da PC ekranida gorebiliyorsunuz artik.
Bunun icin PC'nize asagidaki linkten uygulamayi kurun:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra bilgisayarinizdan telefonunuzun daha onceki driverlerini kaldirin. (Control panel/devices and printers yazan yere gidin telefonunuzu silin ordan) sildikten sonra 1 dk bekleyin, telefonu usb ile bilgisayara baglayip en guncel driverlerinn bilgisayara kurulmasini tamamlayin ve project my screen app'i bilgisayardan calistirin, telefonunuzun ekranina bir uygulama ekrani paylasmak istiyor vs diye uyari mesaji gelecek, izin ver'i secin...
Bu ozellik icin bile Cyan sart... Kotu diyenler bir de buna baksin...