Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]
Sponsorlu Bağlantılar
Sensation
Emekli Yönetici
Hatırlar mısınız Nokia eskiden Global ve operatör cihazlarına güncellemeleri farklı zamanda verirdi. Şimdi ise ikisine de aynı anda geliyor.
Burakkkk250
Üye
920 güncellemeyi yaptım cyan değil arjadaşlar heyecanlanmayın hala black
Sunuculara düşmedi daha cihaz yazılımı, yarın eklenir sanırım.
zbahadir
Üye
Bence Windows Phone Developer Preview sürümü bitiriliyor. Kısa zamanda tüm cihazlar WP 8.1 güncellemesi alabilir. Çünkü Microsoft 8.1 sürümü çıktı diyor
L920 wp8.1 gdr 1 beta güncelleme kuruldu 8.10.14157.200 oldu ürün düzeltme numarası aynı 3051.4000.1349.0002 pek değişen bir şey görmedim bende bir bildirim eylemler kısmında sessiz mod varmıydı onu hatırlamıyorum
Bende bir soru sorayım abi o çarklar hangi yöne dönüyor Allah aşkına ? Çarkın hangi ucuna baksam oraya dönüyor gibi, yoksa Mehter vari iki ileri bir geri mi var orada...
L920 wp8.1 gdr 1 beta güncelleme kuruldu 8.10.14157.200 oldu ürün düzeltme numarası aynı 3051.4000.1349.0002 pek değişen bir şey görmedim bende bir bildirim eylemler kısmında sessiz mod varmıydı onu hatırlamıyorum
Bende bir soru sorayım abi o çarklar hangi yöne dönüyor Allah aşkına ? Çarkın hangi ucuna baksam oraya dönüyor gibi, yoksa Mehter vari iki ileri bir geri mi var orada...