Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hatırlar mısınız Nokia eskiden Global ve operatör cihazlarına güncellemeleri farklı zamanda verirdi. Şimdi ise ikisine de aynı anda geliyor.

• Beğen
Tepkiler: emz, OttomaN TigeR ve beats

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
920 güncellemeyi yaptım cyan değil arjadaşlar heyecanlanmayın hala black :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Artık şu çarkları da daha hızlılarını yapsalar bir de biraz daha estetik olsa :hmmm teknoloji gelişti artık CNC'ler var. :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
YkPkY

YkPkY

Üye
Halen sitede under testing diyor ama

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Prev olanlara cyan yok herhalde beklenildiği gibi peki ne zaman gelecek

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

beats

beats

Üye
Hatırlar mısınız Nokia eskiden Global ve operatör cihazlarına güncellemeleri farklı zamanda verirdi. Şimdi ise ikisine de aynı anda geliyor.
Operatörler ekleyecek zil sesi, duvar kağıdı bulamıyor sanırım. :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve OttomaN TigeR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet hala black:birak:

beats

beats

Üye
Sunuculara düşmedi daha cihaz yazılımı, yarın eklenir sanırım.

zbahadir

Üye
Bence Windows Phone Developer Preview sürümü bitiriliyor. Kısa zamanda tüm cihazlar WP 8.1 güncellemesi alabilir. Çünkü Microsoft 8.1 sürümü çıktı diyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 wp8.1 gdr 1 beta güncelleme kuruldu 8.10.14157.200 oldu ürün düzeltme numarası aynı 3051.4000.1349.0002 pek değişen bir şey görmedim bende bir bildirim eylemler kısmında sessiz mod varmıydı onu hatırlamıyorum

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, YkPkY, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
L920 wp8.1 gdr 1 beta güncelleme kuruldu 8.10.14157.200 oldu ürün düzeltme numarası aynı 3051.4000.1349.0002 pek değişen bir şey görmedim bende bir bildirim eylemler kısmında sessiz mod varmıydı onu hatırlamıyorum
Sessiz mod Türkiye'ye mi açılmış yani?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:spr

Bende bir soru sorayım abi o çarklar hangi yöne dönüyor Allah aşkına ? Çarkın hangi ucuna baksam oraya dönüyor gibi, yoksa Mehter vari iki ileri bir geri mi var orada... :)
Aslında çarkları grafik kalitesi çok düşük olduğu için dönüyorum gibi değil de animasyon gibi yanıp sönüyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve beats

Üst Alt