TurboCall
Üye
Aslında started yazıyor ama bugün demiyor aslında hata yapmışlar insanları kandırmak gibi birşey olmuş açıkcası .Bu resim ne diyor?![]()
.Aslında started yazıyor ama bugün demiyor aslında hata yapmışlar insanları kandırmak gibi birşey olmuş açıkcası .Bu resim ne diyor?![]()
.ilk ikisi başladı sonuncusundan haber yok diyorBu resim ne diyor?![]()

İlk haftası demiyor ama.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
blog yazısında komple herşey anlatılmış. Preview Güncellemesi Nisanın ilk haftası kullanılabilecekmiş. Yazı Resmidir.
Dikkatinizi kaçmış demekki. Tanıtım sırasında bildirim merkezinde bir uygulamanın otomatik olarak güncellendiği yazıyordu. Yeni bu konuda beklediğimiz her şey tam olarak geliyor.Millet her şey bir yana bu mağazadaki güncellemelerle ilgili bir açıklama yok mu? O kadar cortana yapıp da gidip mağazada gelen güncellemeleri otomatik olarak bulup gösterme koymuyorlarsa ayıp yani.
Telgrafla gönderildi.
Dikkatinizi kaçmış demekki. Tanıtım sırasında bildirim merkezinde bir uygulamanın otomatik olarak güncellendiği yazıyordu. Yeni bu konuda beklediğimiz her şey tam olarak geliyor.
bir daha yazıp hatırlatayım güncellemeyi ay sonuna kadar beklemeyin.....
ve cortana 2015 yılından önce Türkiye de yok yani ingilizcede olsa kullanamayacağız
boş yere konuşmam merak etme cortana bu sene ilk olarak nisan ayında ABD de kullanıma sunulacak 2014 2.yarısında İngiltere ve Çinde 2015 ten sonra ise diğer Ülkelerde kullanıma sunulacak ....resmi belge istiyorsan biraz bilinçli forum takibi yapman yeterli. W.phone gir araştır ve bilgi sahibi ol....Bu konular hakkında çok yanlış fikirler yürütüyorsun resmi bir açıklama olmadan söylemen burdaki yeni arkadaşlarımızın aklını karıştırabilir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
boş yere konuşmam merak etme cortana bu sene ilk olarak nisan ayında ABD de kullanıma sunulacak 2014 2.yarısında İngiltere ve Çinde 2015 ten sonra ise diğer Ülkelerde kullanıma sunulacak ....resmi belge istiyorsan biraz bilinçli forum takibi yapman yeterli. W.phone gir araştır ve bilgi sahibi ol....
ben size zanımca,sanımca,varsayımla yazmıyorum resmi kaynak gösteriyorum biraz dikkatli olursan işi çözeceksinTartışma çıkarmak istemem ancak ilk etapta 14 ulkede kullanıma sunulcak ki bu ozelliğin final surumunun ağustos ayında geldiğini varsayarak çok az bir bekleme suresi kalıyor veyatta apple gibi yapılabilir 1 dil tamamlanır guncelleme gonderilir oyle oyle ilerler ama sizin yaptığınız bence yanlış yonlendirme (BENCE)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ben size zanımca,sanımca,varsayımla yazmıyorum resmi kaynak gösteriyorum biraz dikkatli olursan işi çözeceksin
wifi , uçak modu, bluetooth ve internet paylaşımı var mobil veri yok diye biliyorum.Millet bu arada bu Action Center da kısa yollardan seçebiliyorduk ya, mobil veri getirilmiş mi? Çoğu kişi onu merak ediyordu. Ben sorayım şimdi. Kısa yolların neler olduğu belli oldu mu?
Telgrafla gönderildi.
@papakudioflu peki geliştirici ön izleme sürümünü kurduk diyelim sonra çıkacak olan normal kullanıcı güncellemesini de kurabilirmiyiz, herhalde ufak tefek te olsa bazı eksikilikleri vardır geliştirici sürümünün, yoksa final sürümüyle aynı mı?
wifi , uçak modu, bluetooth ve internet paylaşımı var mobil veri yok diye biliyorum.
@papakudioflu peki geliştirici ön izleme sürümünü kurduk diyelim sonra çıkacak olan normal kullanıcı güncellemesini de kurabilirmiyiz, herhalde ufak tefek te olsa bazı eksikilikleri vardır geliştirici sürümünün, yoksa final sürümüyle aynı mı?
wifi , uçak modu, bluetooth ve internet paylaşımı var mobil veri yok diye biliyorum.
Şu müzik çalara da umarım el atılmıştır