Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Ben indirdim kurtuldum çok güzel şeyler eklenmiş ya şu an kaydırarak yazıyorum oh mis :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar mağazaya girdim servis yok diyor nedeni nedir ?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya birde benim erişim noktası sorunu var etkin olmuyor veri bağlantısı açamıyorum.Benim sorunu yaşayan yok mu hattim vodafone

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
lanet olsun ben bunu yeniden kurmak için telefonu sıfırlamıştım uygulama da gitti tekrar yukleyemiyorum ms hesabı servisine bağlanamıyoruz diyor bir bakabilir misiniz ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lanet olsun ben bunu yeniden kurmak için telefonu sıfırlamıştım uygulama da gitti tekrar yukleyemiyorum ms hesabı servisine bağlanamıyoruz diyor bir bakabilir misiniz ?

Aslında sıfırlamaya gerek yoktu.
Sıfırlamayanlar sadece normalden biraz daha fazla bekledi tamamlanması için, hepsi o kadar.
Keşke sıfırlamasaydınız.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar erişim noktası sorunu yaşıyorum mobil veriye bağlanamıyorum ne yapmalıyım?

habbuj

habbuj

Üye
Biraz bekleyeceksiniz artık sorun halledilene kadar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Mağazaya hala girilmiyor ?

ErenMSC

Üye
Mağaza sorunlu şuan.

SLH.55

SLH.55

Üye
Pil tasarruf (Battery Sense) uygulamasının ikonunda live tile özelliği var , fark ettiniz mi ekrana sabitleyin şarj durumunu gösteriyor :D
Not : %'de değerini göstermiyor

habbuj

habbuj

Üye
Pil tasarruf (Battery Sense) uygulamasının ikonunda live tile özelliği var , fark ettiniz mi ekrana sabitleyin şarj durumunu gösteriyor :D
Not : %'de değerini göstermiyor
Bildirim merkezini indirince bataryanın altında yazıyor :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk güncellemede 920 takılı kaldı soft reset yaptım baştan başladı hala dönüyor ne yapacam ben ya 5dk oldu çarkların döndüğüne

TurboCall

TurboCall

Üye
Birazdan vpn ayarlarını paylaşıcam.

Üst Alt