Lumia 830 bugünlerde piyasaya çıkıyor. Denim güncellemesi yakındır diyebilir miyiz o zaman ?
525 pfd güncelleme geldi

Ben kullanmıyorum ama kullananlar yazarsa iyi bir özellik varsa geçmeye meyilliyim![]()
Gdr1 neyse o. Sadece performans için ufak tefek şeyler yapıyorlar. 525 e yazık etme bence. Betaya bulaşan fena halde bağımlısı oluyorBen kullanmıyorum ama kullananlar yazarsa iyi bir özellik varsa geçmeye meyilliyim![]()

Gdr1 neyse o. Sadece performans için ufak tefek şeyler yapıyorlar. 525 e yazık etme bence. Betaya bulaşan fena halde bağımlısı oluyor![]()
![]()
Ah ah o günleri hatırladım. Kimse programları kapayamazken ben takır takır çarpıya basardım
Ondan sonra hiç pfd den vazgeçemedim. Kaç defa stabil sürüme döndüm ama bırakamadım betaları
. İşte bahane arıyorum yine ama 525'e kıyamıyorum. Arkadaşa yüklemiştim 525 i var. Onunla yetineyim
. Bataryayı fena hallediyor ama ayrı bir zevki var. Garantiyle değiştireyim olmazsa diye düşünüyorum
. Neyse bakalım çok yazdımAynen abi. 520'de ben başladım taa amber gdr2 deAh ah o günleri hatırladım. Kimse programları kapayamazken ben takır takır çarpıya basardım
Ondan sonra hiç pfd den vazgeçemedim. Kaç defa stabil sürüme döndüm ama bırakamadım betaları
. İşte bahane arıyorum yine ama 525'e kıyamıyorum. Arkadaşa yüklemiştim 525 i var. Onunla yetineyim
. Bataryayı fena hallediyor ama ayrı bir zevki var. Garantiyle değiştireyim olmazsa diye düşünüyorum
. Neyse bakalım çok yazdım
Bu arada arkadaşlar, hepinizi ailem gibi görüyorum, hepimizin, bu güzel ailemizin bayramı mübarek olsun. Hepinize iyi bayramlar. Bol güncellemeler![]()
Nerede?
. Geldi yazıyordu güncellemede ama tık yok :SArkadaşlar L820 preview olanlara cyan geldi mi? Geldi ise sürüm numarasını yazabilir misiniz? Çünkü cyan dan preview e çevirdim ama başka güncelleme bulmuyor...
Hocam şimdilik bununla idare et :Madfinger games e (dead trigger oyununun geliştiricisi) mesaj attım dead trigger Windows Phone a gelecekmi diye, şu anda öyle bir planımız yok ama ilerde gelebilir dediler, bunada şükür![]()

Madfinger games e (dead trigger oyununun geliştiricisi) mesaj attım dead trigger Windows Phone a gelecekmi diye, şu anda öyle bir planımız yok ama ilerde gelebilir dediler, bunada şükür![]()
Twitter gene bir şekilde çalışıyor. İnstagram halen beta , vine desen o ayrı ızdırap.Geliştiriciler hiçbir şekilde sallamıyorlar. Sadece Gameloft çalışıyor. Büyük ureticiler dahi sallamıyor. Bkn. İnstagram,twitter,vine