Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Komedi filmi gibi. Gdr1 yüklü idi. Gelen 45 mb güncellemeyi kurdum ve telefonu resetledim. Tüm uygulama ve oyunları geri yükledim.
Pfd yi aktif ettim. Şeytan dürttü bir güncelleme kontrolü yaptım ve bir güncelleme daha geldi!!!
Hadi bakalım hayırlısı ne çıkacak merakla bekliyorum. :):):)

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, şimdi ben de kontrol ettim, dün Gdr1 Preview Beta yüklü L820' me gelen Cyan güncellemesini yükledim, şimdi bir güncelleme daha geldi, bu ne acaba ? Şarjım az, biraz dolsun sonra yükleyeceğim ...

Son düzenleme:
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Lumia lardan hep zarar edenler var ama ben hep kar ettim ikinci el olarak alıyorum çevremden müşterisi çıkıyor satıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen Update1'in yeni bir versiyonu daha geldi ya da Update 2

serinaga

serinaga

Üye
Yüklemeye başladım ...Çarklar dönüyor ...

serinaga

serinaga

Üye
Güncelleme 20 Mb. büyüklüğünde, çarklar çabuk bitti dünküne göre, şimdi verileri taşımaya başladı. Birazdan bakarım sürüm numarasına ...

oznkrts

oznkrts

Üye
haydiiii bana tek bir Güncelleme gelmedi yahu

serinaga

serinaga

Üye
Güncelleme 20 Mb. büyüklüğünde, çarklar çabuk bitti dünküne göre, şimdi verileri taşımaya başladı. Birazdan bakarım sürüm numarasına ...

Güncelleme bu @papakudioflu @bulutsuzgece, sanırım bir düzeltme güncellemesi ...

Ayrıca akabinde hemen Lumia Yardım + İpuçları güncellendi ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Güncelleme bu @papakudioflu @bulutsuzgece, sanırım bir düzeltme güncellemesi ...

Ayrıca akabinde hemen Lumia Yardım + İpuçları güncellendi ...

Bunu biz dün yükledik zaten.
İpuçları da bugün herkeste güncellendi:tebessüm:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
Bunu biz dün yükledik zaten.
İpuçları da bugün herkeste güncellendi:tebessüm:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

O zaman L820'ye iki parça halinde verdiler sanırım, dün bende yükledim gelen güncellemeyi, bu ikinci ...

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar bu gdr1 Preview yüklü cihazlara cyan güncellemesi herkese geldi mi yoksa peyderpey mi geliyor mesela 820si olan arkadaşa gelmiş 920ye gelen hiç var mı acaba?
Saygılar

adam john

adam john

Üye
kız arkadaşımada bugun güncelleme gelmiş baktım hala update 1 yazıyor...

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar gelen güncellemeyi yüklemememizi tavsiye edermisiniz yuklemeyecem demiştim merak ettim neler var neler yok :)

Son düzenleme:
oznkrts

oznkrts

Üye
930 a neden gelmediğini bilen varmı

skynet

Üye
Gelen giden yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bu gdr1 Preview yüklü cihazlara cyan güncellemesi herkese geldi mi yoksa peyderpey mi geliyor mesela 820si olan arkadaşa gelmiş 920ye gelen hiç var mı acaba?
Saygılar

Benim 920 de cyan hala yok prev için bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: drangela61

funnel

Üye
Bir gecede 3 güncelleme yaptim, simdi üçüncüsünün çarklari dönüyor. Bakalim 4 olacak mi?

Üst Alt