Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Dead Flash atmayı denedin mi, telefonu okumuyor çünkü sadece cihazın takılı olduğunu görüyor.
Abi dead flash'a gerek var mı ? Zaten Cyan gelecek önümüzdeki günlerde, madem gelecek atraksiyona girmeyelim :D

• Beğen
Tepkiler: beats

Vandera

Üye
Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecek :) Sadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.
Tecrübeyle sabittir. Benim telefon bir kez beni saatlerce bekletmişti.
3.kez soft reset attıktan sonra düzeldi hocam ilerlemeye başladı sağolun.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar L820 de çarklar yaklaşık 1 saattir dönüyor fakat altındaki çubukta hiç ilerleme yok ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bu konuda?

Hafıza kartını çıkartıp deneyin. 2 sayfa geride yazdım!!!
beyler güncelleme kaç mb akıllı veriden bakabilir misiniz ? Bizde wifi yok ta ona göre indirelim
Güncelleme kontrolünü yaptığınız zaman yazar. Lumia 620 de 45 MB diğer telefonlarda 50-60 mb arasıdır tahminim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Peki bu güncelleme bize ekran parlaklığını manuel yaptırıyor mu? Usb modu seçebiliyor muyuz? Statik ip atayabiliyor muyuz?

efeler12

efeler12

Üye
mağazada c101a006 hatası alıyorum güncellemeden sonra

luckysleven

luckysleven

Üye
hizlanma disinda bir yenilik bende goremedim. ama cok ilginctirki her guncelleme sonrasi hizlanma var diyoruz haha bundan sonrakinde telefon yapacagimizi onceden tahmin eder arik : )su mobil veri kisayolunuda inatla cubuga koymuyorlar

skynet

Üye
Ben güncellediği me pişman oldum artık ana menüye döndüğümde simgeler hep geriden geliyor :dry:

dakamon

dakamon

Üye
Bu güncelleme bende performansı neredeyse etkilemedi. Takılmalar devam ediyor belki yüzde 20 düzeltti.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
en büyük dikkatimi çeken açılır açılmaz klasör yada tile lerin aralıkları açılmış biraz.yalnız iyi dikkat edin.
aralıklar kapansın nerdeyse yapışık olsun diye beklerken daha da mı açılmış?

serinaga

serinaga

Üye
Gece gece görünce kapanmak üzere olan gözlerim aniden açıldı ve güncelledim bende, CYAN diyor extralar + Bilgiler seçeneğinde, şimdi PFD olarak Cyan'a geçtik mi geçmedik mi onu anlamadım ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Geçtiniz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bence Tile boşluklarında artma yada azalma yok. Bence psikolojik olarak aralıklar açıldı sanıyoruz aslında aynı duruyorlar. Neden açsınlar ki bir sebep yok. Ve bence yine psikolojik olarak menüler arası geçişler hızlandı falan sanıyoruz. Ama bence o tarz düzelmeler yok. Hata düzeltmeleri falan vardır. O hata düzeltmeleri de sistemdeki takılmaları azaltacağı için menülerin geçişleri belki bir nebze rahatlar ve yumuşar. Bizde hızlandı zannederiz. Diye tahminler yürütüyorum. :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar bence Tile boşluklarında artma yada azalma yok. Bence psikolojik olarak aralıklar açıldı sanıyoruz aslında aynı duruyorlar. Neden açsınlar ki bir sebep yok. Ve bence yine psikolojik olarak menüler arası geçişler hızlandı falan sanıyoruz. Ama bence o tarz düzelmeler yok. Hata düzeltmeleri falan vardır. O hata düzeltmeleri de sistemdeki takılmaları azaltacağı için menülerin geçişleri belki bir nebze rahatlar ve yumuşar. Bizde hızlandı zannederiz. Diye tahminler yürütüyorum. :)

Mantıklı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dün bir güncelleme yükledim 920 ye Prev bu arada cyan alamamıştım şuan güncel diyor ve cyan yok :(

PureFood

PureFood

Üye
İnadına Lumia Black :D Gelmezse gelmesin :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Microsoft sanki artık bizi pek sallamıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Gece gece görünce kapanmak üzere olan gözlerim aniden açıldı ve güncelledim bende, CYAN diyor extralar + Bilgiler seçeneğinde, şimdi PFD olarak Cyan'a geçtik mi geçmedik mi onu anlamadım ?

Ee sen şimdi cyan yüklediysen biz ne yükledik :|

YkPkY

YkPkY

Üye
Benimki de Lumia Dayan olmuş

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt