Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Gülün beyler ben geliyorum :|

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Gülün beyler ben geliyorum :|
usta bu paranın kaynağı nereden geliyor ya ayda iki telefon sürekli değiştiriyon sürekli telefon değiştiriyon parayı lidyalılardan önce buldunda bizimmi haberimiz yok :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz
Akhtoher

Akhtoher

Üye
usta bu paranın kaynağı nereden geliyor ya ayda iki telefon sürekli değiştiriyon sürekli telefon değiştiriyon parayı lidyalılardan önce buldunda bizimmi haberimiz yok :kıskıs:
Telefon satarken çok ciddi zarar etmeyenler sık sık değiştirebilirler gayet doğal :) geliyorum derken yanlış anlaşıldım galiba. 1020 halefi çıkana kadar Windows'a ara verdim :) takibe devam :)

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar, 820 Cyan aldıysa 920'lerde alacaktır. Artık günler sayılı :) dayanın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar, 820 Cyan aldıysa 920'lerde alacaktır. Artık günler sayılı :) dayanın.
920 den önce gelmesi ilginç 820 ye bari aynı anda verselerdi çok mu gerekli bizi olumsuz etkilermi şahsen beni etkilemiyor ama bir standart olsun artık rayına otursun bence

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Standart olanı preview olmayanıdır. Final sürümler her telefona geliyor, aslında beta sürümler yerine finallerle devam etsek herşey rayında gider :). Ama işte final yayınlanmadan kullanalım deyip beta test sürümlerini kullanıp duruyoruz. :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Telefon satarken çok ciddi zarar etmeyenler sık sık değiştirebilirler gayet doğal :) geliyorum derken yanlış anlaşıldım galiba. 1020 halefi çıkana kadar Windows'a ara verdim :) takibe devam :)
mutlaka zarar ediyosun :) ben 920 yi 2013 ağustosta aldım şimdi satsam anca 350 TL ye gider :)

fraps34

Üye
arakdaşlar nedir sizdeki bu cyan sevdası , hiçbir değişiklik olmuyor. İllede cyan yüleyeceğim diyorsanız navifirm ile cyan romunu indirin. Daha sonra telefonunuza nokia care suite programıyla yükleyin. Tabi telefonunuz sıfırlanacaktır önceden uyarayım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mutlaka zarar ediyosun :) ben 920 yi 2013 ağustosta aldım şimdi satsam anca 350 TL ye gider :)
zarar ediliyor hatta ben telefonlarımı hep eş dost akrabaya veriyorum yenisini alırken bir para vs gözetmiyorum 1650 TL verdim 920 ye senin dediğin gibi 300-400 versinler bir tanıdığa veriyorum daha iyi o kadar zarar etmişsin 300 daha etsen ne olur illa satmak mı gerekli diye düşünüyorum

ArMaGeDdOn_87

Üye
zarar ediliyor hatta ben telefonlarımı hep eş dost akrabaya veriyorum yenisini alırken bir para vs gözetmiyorum 1650 TL verdim 920 ye senin dediğin gibi 300-400 versinler bir tanıdığa veriyorum daha iyi o kadar zarar etmişsin 300 daha etsen ne olur illa satmak mı gerekli diye düşünüyorum
doğru diyosun,bende yeni telefon alırsam eğer satmam zaten 350 ye hiç değmez,dursun valla hiç sorun değil, wp işletim sistemini takip ediyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
doğru diyosun,bende yeni telefon alırsam eğer satmam zaten 350 ye hiç değmez,dursun valla hiç sorun değil, wp işletim sistemini takip ediyorum
birşeye yarıyor elindeki bozulur birşey olur lazım oluyor sonuçta

zbahadir

Üye
Bende telefon satmayanlardanım. Satarsam ucuza gideceğini bildiğim için kardeşime veriyorum o da ona daha önce verdiğim telefonu diğer kardeşime veriyor böyle sürüp gidiyor. Bu arada biz 7 kardeş olduğumuz için kimse telefon satmıyor kimse telefonsuz kalmıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, 4MaGuS, dücane ve 4 diğerleri
Serhan

Serhan

Üye
Bende telefon satmayanlardanım. Satarsam ucuza gideceğini bildiğim için kardeşime veriyorum o da ona daha önce verdiğim telefonu diğer kardeşime veriyor böyle sürüp gidiyor. Bu arada biz 7 kardeş olduğumuz için kimse telefon satmıyor kimse telefonsuz kalmıyor. :)
En küçük yandı :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
ben 925i 720 ye sattim : )

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar bende ekstralar bilgi ve şebeke çalışmıyor. Ne yapabilirim acaba?

Üst Alt