e hoşgeliyorsunGülün beyler ben geliyorum![]()
bu sefer ne ile? 
usta bu paranın kaynağı nereden geliyor ya ayda iki telefon sürekli değiştiriyon sürekli telefon değiştiriyon parayı lidyalılardan önce buldunda bizimmi haberimiz yokGülün beyler ben geliyorum![]()

Telefon satarken çok ciddi zarar etmeyenler sık sık değiştirebilirler gayet doğalusta bu paranın kaynağı nereden geliyor ya ayda iki telefon sürekli değiştiriyon sürekli telefon değiştiriyon parayı lidyalılardan önce buldunda bizimmi haberimiz yok![]()
geliyorum derken yanlış anlaşıldım galiba. 1020 halefi çıkana kadar Windows'a ara verdim
takibe devam 
920 den önce gelmesi ilginç 820 ye bari aynı anda verselerdi çok mu gerekli bizi olumsuz etkilermi şahsen beni etkilemiyor ama bir standart olsun artık rayına otursun benceArkadaşlar, 820 Cyan aldıysa 920'lerde alacaktır. Artık günler sayılıdayanın.
mutlaka zarar ediyosunTelefon satarken çok ciddi zarar etmeyenler sık sık değiştirebilirler gayet doğalgeliyorum derken yanlış anlaşıldım galiba. 1020 halefi çıkana kadar Windows'a ara verdim
takibe devam
![]()
ben 920 yi 2013 ağustosta aldım şimdi satsam anca 350 TL ye gider 
zarar ediliyor hatta ben telefonlarımı hep eş dost akrabaya veriyorum yenisini alırken bir para vs gözetmiyorum 1650 TL verdim 920 ye senin dediğin gibi 300-400 versinler bir tanıdığa veriyorum daha iyi o kadar zarar etmişsin 300 daha etsen ne olur illa satmak mı gerekli diye düşünüyorummutlaka zarar ediyosunben 920 yi 2013 ağustosta aldım şimdi satsam anca 350 TL ye gider
![]()
doğru diyosun,bende yeni telefon alırsam eğer satmam zaten 350 ye hiç değmez,dursun valla hiç sorun değil, wp işletim sistemini takip ediyorumzarar ediliyor hatta ben telefonlarımı hep eş dost akrabaya veriyorum yenisini alırken bir para vs gözetmiyorum 1650 TL verdim 920 ye senin dediğin gibi 300-400 versinler bir tanıdığa veriyorum daha iyi o kadar zarar etmişsin 300 daha etsen ne olur illa satmak mı gerekli diye düşünüyorum
O kadar süre bir telefonda kalsam saten satmam çöpe atarım. En fazla 5 ay kullanıyorum.mutlaka zarar ediyosunben 920 yi 2013 ağustosta aldım şimdi satsam anca 350 TL ye gider
![]()
O kadar süre bir telefonda kalsam saten satmam çöpe atarım. En fazla 5 ay kullanıyorum.

birşeye yarıyor elindeki bozulur birşey olur lazım oluyor sonuçtadoğru diyosun,bende yeni telefon alırsam eğer satmam zaten 350 ye hiç değmez,dursun valla hiç sorun değil, wp işletim sistemini takip ediyorum
En küçük yandıBende telefon satmayanlardanım. Satarsam ucuza gideceğini bildiğim için kardeşime veriyorum o da ona daha önce verdiğim telefonu diğer kardeşime veriyor böyle sürüp gidiyor. Bu arada biz 7 kardeş olduğumuz için kimse telefon satmıyor kimse telefonsuz kalmıyor.![]()

En küçük yandı![]()