Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
:sirit:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sende mi Bürütüs ??? :vur. Sırrınız nedir? Bizde bilelim :D Çok seviyorum. Sırf bu yüzden kopyala yapıştır yapıyorum :ehe
Misal :
Telgrafla gönderildi. :sirit: :ehe

luckysleven

luckysleven

Üye
İşte ben bu yüzden yüklemeyi kabul etme yeniden indirt demiştim. Kafanda soru işareti kalmasın diye.
Aksi halde şöyle düşüneceğim. Yüzde göstergesi geriden geliyor olabilir mi? Yani telefon sen neti kesmeden indirmeyi %100 tamamladı ama ekrandaki gösterge o sırada hala %50 yi gösteriyordu?

aynisini bende dusundum valla baska bir aciklamasi yok gibi. zaten bir hata olsa yukleme iptal olurdu heralde dimi o kadarda akli vardir bu telefonun diye dusunuyorum : )

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Live lock screen gene takılıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Joe Belfiore'den güncelleme hakkında Tweet:

KenanK

KenanK

Üye
bu arada konu dışı olacak. bir çok arkadaşımızın övdüğü APPLE firması iOS 8.0.1 i vermiş ve ardından geri çekmiş. iOS 8 zaten bir şey dememe gerek yok sanırım, şikayet üzerine şikayet yağıyor. Şuan elimdeki IPad can çekişiyor. Apple firması için artık bir kez daha düşünüp karar verin. Jobs tan sonra elma çürüyor. Eski stabilite, eski havası yok.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bountykiller

bountykiller

Üye
beyler güncelleme kaç mb akıllı veriden bakabilir misiniz ? Bizde wifi yok ta ona göre indirelim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore'den güncelleme hakkında Tweet:
Blog açıklamasında Lumia Cyan alamayan bazı cihazlar için bugün Cyan güncellemesini verdiklerini, takip eden günlerde de diğer cihazlar için yayınlanacağı belirtmişler.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir

fraps34

Üye
Beni bu saatten sonra windows 9 dan başkası kesmez. Gdr 2 yide çıkartmadan direkt wp9 betayı versinler.

YkPkY

YkPkY

Üye
bu arada konu dışı olacak. bir çok arkadaşımızın övdüğü APPLE firması iOS 8.0.1 i vermiş ve ardından geri çekmiş. iOS 8 zaten bir şey dememe gerek yok sanırım, şikayet üzerine şikayet yağıyor. Şuan elimdeki IPad can çekişiyor. Apple firması için artık bir kez daha düşünüp karar verin. Jobs tan sonra elma çürüyor. Eski stabilite, eski havası yok.
kötü olmuş.windowsdan sonra tek seçeneğim oydu.
çoluk çocuk androiidi dışında

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi onda da aynı seçilen telefondaki veriler okunamadı hatasını alıyorum :(
Hocam telefonundan güncelleme tarattır. Cyan geldi yada geliyor. :) Eşimin Preview li L820 si Cyan güncellemesi aldı. Bir iki saat kadar önce yükledim.

PureFood

PureFood

Üye
Hocam telefonundan güncelleme tarattır. Cyan geldi yada geliyor. :) Eşimin Preview li L820 si Cyan güncellemesi aldı. Bir iki saat kadar önce yükledim.
Ben de şu son geleni yapayım bu arada abi o zaman. Madem önümüzdeki günlerde Cyan geliyor, kasmayayım. Zaten tek değişen şey Ekstralar+Bilgi'de Black yerine Cyan yazacak ama heyecan işte :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
YkPkY

YkPkY

Üye
Developer Preview sürümünde olup da Cyan'ı alamayanlar ve HTC cihazlarında GDR1'i kuramayanlar için yapıldı bu güncelleme genel olarak. Onun dışında klasik hata düzeltme & performans güncellemesi. Tabii şu anda Developer Preview cihazların tümü için Cyan aktif değil. Yakın zamanda dağıtımına başlanacak.
benim cihaz ful artı full orijinal çiyan artı 8.1.1 beta .ama şuan 8.10.14176.243 prewiew güncellemesini kur diye yalvarıyor :D

Vandera

Üye
arkadaşlar L820 de çarklar yaklaşık 1 saattir dönüyor fakat altındaki çubukta hiç ilerleme yok ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bu konuda?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar L820 de çarklar yaklaşık 1 saattir dönüyor fakat altındaki çubukta hiç ilerleme yok ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bu konuda?
Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecek :) Sadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.
Tecrübeyle sabittir. Benim telefon bir kez beni saatlerce bekletmişti.

YkPkY

YkPkY

Üye
ahanda yükledim.
oha bu ne?
süper olmuş.
vay koçum be yakışır :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve suyunsesi
beats

beats

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
en büyük dikkatimi çeken açılır açılmaz klasör yada tile lerin aralıkları açılmış biraz.yalnız iyi dikkat edin.

Vandera

Üye
Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecek :) Sadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.
Tecrübeyle sabittir. Benim telefon bir kez beni saatlerce bekletmişti.
denedim hocam ama hala aynı ilerlemiyor çarklar,acaba bataryayı çıkarıp taksam düzelirmiki ?

Üst Alt