emz
Üye
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sende mi Bürütüs ???
. Sırrınız nedir? Bizde bilelim
Çok seviyorum. Sırf bu yüzden kopyala yapıştır yapıyorum 
Misal :
Telgrafla gönderildi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
. Sırrınız nedir? Bizde bilelim
Çok seviyorum. Sırf bu yüzden kopyala yapıştır yapıyorum 

İşte ben bu yüzden yüklemeyi kabul etme yeniden indirt demiştim. Kafanda soru işareti kalmasın diye.
Aksi halde şöyle düşüneceğim. Yüzde göstergesi geriden geliyor olabilir mi? Yani telefon sen neti kesmeden indirmeyi %100 tamamladı ama ekrandaki gösterge o sırada hala %50 yi gösteriyordu?
Blog açıklamasında Lumia Cyan alamayan bazı cihazlar için bugün Cyan güncellemesini verdiklerini, takip eden günlerde de diğer cihazlar için yayınlanacağı belirtmişler.Joe Belfiore'den güncelleme hakkında Tweet:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi onda da aynı seçilen telefondaki veriler okunamadı hatasını alıyorumNokia Care Suite ile yap o da çok kolay, bir de onu dene.

kötü olmuş.windowsdan sonra tek seçeneğim oydu.bu arada konu dışı olacak. bir çok arkadaşımızın övdüğü APPLE firması iOS 8.0.1 i vermiş ve ardından geri çekmiş. iOS 8 zaten bir şey dememe gerek yok sanırım, şikayet üzerine şikayet yağıyor. Şuan elimdeki IPad can çekişiyor. Apple firması için artık bir kez daha düşünüp karar verin. Jobs tan sonra elma çürüyor. Eski stabilite, eski havası yok.
Hocam telefonundan güncelleme tarattır. Cyan geldi yada geliyor.Abi onda da aynı seçilen telefondaki veriler okunamadı hatasını alıyorum![]()
Eşimin Preview li L820 si Cyan güncellemesi aldı. Bir iki saat kadar önce yükledim.Ben de şu son geleni yapayım bu arada abi o zaman. Madem önümüzdeki günlerde Cyan geliyor, kasmayayım. Zaten tek değişen şey Ekstralar+Bilgi'de Black yerine Cyan yazacak ama heyecan işteHocam telefonundan güncelleme tarattır. Cyan geldi yada geliyor.Eşimin Preview li L820 si Cyan güncellemesi aldı. Bir iki saat kadar önce yükledim.

benim cihaz ful artı full orijinal çiyan artı 8.1.1 beta .ama şuan 8.10.14176.243 prewiew güncellemesini kur diye yalvarıyorDeveloper Preview sürümünde olup da Cyan'ı alamayanlar ve HTC cihazlarında GDR1'i kuramayanlar için yapıldı bu güncelleme genel olarak. Onun dışında klasik hata düzeltme & performans güncellemesi. Tabii şu anda Developer Preview cihazların tümü için Cyan aktif değil. Yakın zamanda dağıtımına başlanacak.

Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecekarkadaşlar L820 de çarklar yaklaşık 1 saattir dönüyor fakat altındaki çubukta hiç ilerleme yok ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bu konuda?
Sadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.Dead Flash atmayı denedin mi, telefonu okumuyor çünkü sadece cihazın takılı olduğunu görüyor.Abi onda da aynı seçilen telefondaki veriler okunamadı hatasını alıyorum![]()
54mbbeyler güncelleme kaç mb akıllı veriden bakabilir misiniz ? Bizde wifi yok ta ona göre indirelim
denedim hocam ama hala aynı ilerlemiyor çarklar,acaba bataryayı çıkarıp taksam düzelirmiki ?Hocam tak şarja bir soft reset at ve bırak telefonu. Ne kadar uzun sürerse sürsün halledecekSadece şarjın az olmasın. İlerleme olacaktır. Telefon kapanırsa falan, kendiliğinden açılmasını bekle. 1-2 dk içinde açılmazsa sen aç ve yine bırak. Telefon işini bitirince kendisi açılacak zaten.
Tecrübeyle sabittir. Benim telefon bir kez beni saatlerce bekletmişti.
