emz
Üye
Şimdi diyorum ki Lumia 930'a Preview mi kursam yoksa geçen gün yayınlanan güncellemeyi mi beklerim
Şeytan git başımdan
Abi boş ver. O telefona acı çektirme

Şimdi diyorum ki Lumia 930'a Preview mi kursam yoksa geçen gün yayınlanan güncellemeyi mi beklerim
Şeytan git başımdan

Şeytan git başımdan

Kur kurŞimdi diyorum ki Lumia 930'a Preview mi kursam yoksa geçen gün yayınlanan güncellemeyi mi beklerim
Şeytan git başımdan

Developer Preview sürümünde olup da Cyan'ı alamayanlar ve HTC cihazlarında GDR1'i kuramayanlar için yapıldı bu güncelleme genel olarak. Onun dışında klasik hata düzeltme & performans güncellemesi. Tabii şu anda Developer Preview cihazların tümü için Cyan aktif değil. Yakın zamanda dağıtımına başlanacak.Arkadaşlar bu güncelleme ile herhangi bir değişiklik oldumu cihazlarda,ben hiç birşey farkedemedim.
Yükleme anında internet önemli değil. Sadece indirme anında olması yeterli.
İşte ben bu yüzden yüklemeyi kabul etme yeniden indirt demiştim. Kafanda soru işareti kalmasın diye.hocam iindirme aninda %50de kestim zaten .. 5 dakika sonra hic bir internet baglantisi olmadigi halde yukleme hazir dedi. simdi benim merak ettigim oyle yada boyle yukleme yapildi acaba eksik yada hatali bir yukleme yapmis olabilirmi ?
Kur kurda güncellemeyle gelen değişiklikleri bilip kursak daha iyi olmaz mı.Kur kur![]()
![]()

İşte bende ona takıldım. Live Lock Screen Beta uygulaması telefonda iken şarjım çok hızlı azalıyordu. Takılma yok gibiydi. Tek takılması kilidi açtıktan sonra ana ekranın kendine gelmesinin 1 - 2 sn gecikmesi. Şarj ve bu gecikmeli açılış konusunda bir gelişme var mı bakmak lazım. Betadan çıkana kadar da beklenilebilir.Benim tek gördüğüm performansın biraz olsun arttığı. Batarya kullanımı henüz belli değil. Tabi bu arada Live Lock Screen uygulamasını rahatlıkl kullanabiliyor olmalın dışında bir fark göremedim.![]()
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İşte bende ona takıldım. Live Lock Screen Beta uygulaması telefonda iken şarjım çok hızlı azalıyordu. Takılma yok gibiydi. Tek takılması kilidi açtıktan sonra ana ekranın kendine gelmesinin 1 - 2 sn gecikmesi. Şarj ve bu gecikmeli açılış konusunda bir gelişme var mı bakmak lazım. Betadan çıkana kadar da beklenilebilir.
Normalde eskiden çok az fark edilir bir geçikme vardı ama bu sefer denediğimde geçiş anında bip sesiyle beraber ekran geliyor yani bir bip sesi kadara bekleme var. Eskiden bu takılma sonrasında bip sesi gelerek ekran geliyordu. Normalde geçikmeli kilit kullandığım için kiliti açar açmaz ekran geliyor yani bir sorun kalmadı gibi ama o bip seside olmasa daha güzel olurdu.
Batarya kosununda henüz bir tespitim yok. Sanırım bu güncelleme sonrası Live Lock Screen güncellemesi de gelebilir.
Şarj konusunu da artık zamanla test edeceğiz.Abi bu gördüğüm imza mı?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sende ne işi var ???
Bizde isteriz
Sen ya güncellemedin ya da betacısın
Ama bende istiyorum. Bu arada uygulamada yeni telde kurdum kuralı yazı boyutunu büyüyünce atıyor. Bir daha açmıyor. Silip 3 kere kurdum bu yüzden. Artık eminim ondan yani
Telgrafla gönderildi.