Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da güzel bir ayrıntı. Benim cihazı benden çok düşünüyor Microsoft:kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
...decode...

...decode...

Üye
Normalde dün Nokia destek forumunda Lumia 930'a özel güncelleme ile alakalı bir konu vardı ama alan kimse yoktu güncellemeyi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile herhangi bir değişiklik oldumu cihazlarda,ben hiç birşey farkedemedim.

...decode...

...decode...

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile herhangi bir değişiklik oldumu cihazlarda,ben hiç birşey farkedemedim.
Developer Preview sürümünde olup da Cyan'ı alamayanlar ve HTC cihazlarında GDR1'i kuramayanlar için yapıldı bu güncelleme genel olarak. Onun dışında klasik hata düzeltme & performans güncellemesi. Tabii şu anda Developer Preview cihazların tümü için Cyan aktif değil. Yakın zamanda dağıtımına başlanacak.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
Yükleme anında internet önemli değil. Sadece indirme anında olması yeterli.

hocam iindirme aninda %50de kestim zaten .. 5 dakika sonra hic bir internet baglantisi olmadigi halde yukleme hazir dedi. simdi benim merak ettigim oyle yada boyle yukleme yapildi acaba eksik yada hatali bir yukleme yapmis olabilirmi ?

zbahadir

Üye
Benim tek gördüğüm performansın biraz olsun arttığı. Batarya kullanımı henüz belli değil. Tabi bu arada Live Lock Screen uygulamasını rahatlıkl kullanabiliyor olmalın dışında bir fark göremedim. :)

fraps34

Üye
Son gdr1 güncellemesi ile sistem daha seri çalışır oldu. Rahat %20 hızlanmıştır.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
hocam iindirme aninda %50de kestim zaten .. 5 dakika sonra hic bir internet baglantisi olmadigi halde yukleme hazir dedi. simdi benim merak ettigim oyle yada boyle yukleme yapildi acaba eksik yada hatali bir yukleme yapmis olabilirmi ?
İşte ben bu yüzden yüklemeyi kabul etme yeniden indirt demiştim. Kafanda soru işareti kalmasın diye.
Aksi halde şöyle düşüneceğim. Yüzde göstergesi geriden geliyor olabilir mi? Yani telefon sen neti kesmeden indirmeyi %100 tamamladı ama ekrandaki gösterge o sırada hala %50 yi gösteriyordu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim tek gördüğüm performansın biraz olsun arttığı. Batarya kullanımı henüz belli değil. Tabi bu arada Live Lock Screen uygulamasını rahatlıkl kullanabiliyor olmalın dışında bir fark göremedim. :)
İşte bende ona takıldım. Live Lock Screen Beta uygulaması telefonda iken şarjım çok hızlı azalıyordu. Takılma yok gibiydi. Tek takılması kilidi açtıktan sonra ana ekranın kendine gelmesinin 1 - 2 sn gecikmesi. Şarj ve bu gecikmeli açılış konusunda bir gelişme var mı bakmak lazım. Betadan çıkana kadar da beklenilebilir.

emz

emz

Üye
:kıskıs:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Abi bu gördüğüm imza mı?

Sende ne işi var ??? :ehe
Bizde isteriz :vur
Sen ya güncellemedin ya da betacısın :D
Ama bende istiyorum. Bu arada uygulamada yeni telde kurdum kuralı yazı boyutunu büyüyünce atıyor. Bir daha açmıyor. Silip 3 kere kurdum bu yüzden. Artık eminim ondan yani :)
Telgrafla gönderildi.[/QUOTE]

zbahadir

Üye
İşte bende ona takıldım. Live Lock Screen Beta uygulaması telefonda iken şarjım çok hızlı azalıyordu. Takılma yok gibiydi. Tek takılması kilidi açtıktan sonra ana ekranın kendine gelmesinin 1 - 2 sn gecikmesi. Şarj ve bu gecikmeli açılış konusunda bir gelişme var mı bakmak lazım. Betadan çıkana kadar da beklenilebilir.

Normalde eskiden çok az fark edilir bir geçikme vardı ama bu sefer denediğimde geçiş anında bip sesiyle beraber ekran geliyor yani bir bip sesi kadara bekleme var. Eskiden bu takılma sonrasında bip sesi gelerek ekran geliyordu. Normalde geçikmeli kilit kullandığım için kiliti açar açmaz ekran geliyor yani bir sorun kalmadı gibi ama o bip seside olmasa daha güzel olurdu.

Batarya kosununda henüz bir tespitim yok. Sanırım bu güncelleme sonrası Live Lock Screen güncellemesi de gelebilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1520, internette modern combat 5 oynamış gibi ısınmasından, ve bataryasının bir günü amca çıkarmasına çözüm olsun yeter

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eşimin telefonu Lumia Black üzerinde 8.1 Preview for developer + GDR1 Pre.. idi. Bu güncelleme sonrası Lumia Cyan oluverdi. Yüklemeden önce ve sonrasında kontrol ettim. Yani Cyan bekleyen arkadaşlar Extralar + Bilgi kısmını kontrol etsinler.
Normalde eskiden çok az fark edilir bir geçikme vardı ama bu sefer denediğimde geçiş anında bip sesiyle beraber ekran geliyor yani bir bip sesi kadara bekleme var. Eskiden bu takılma sonrasında bip sesi gelerek ekran geliyordu. Normalde geçikmeli kilit kullandığım için kiliti açar açmaz ekran geliyor yani bir sorun kalmadı gibi ama o bip seside olmasa daha güzel olurdu.

Batarya kosununda henüz bir tespitim yok. Sanırım bu güncelleme sonrası Live Lock Screen güncellemesi de gelebilir.

Tamam yükledim denemeye başladım. Ancak ekran hemen gelmesine rağmen gelen görüntü taze değil yine 1 sn sonra tazeleniyor. Açıldığı anda gördüğün ekrandan tam 1 sn sonra ekran tazeleniyor ve o anda kullanılabiliyor. 1 sn lik o gecikme aslında kafaya takılacak birşey değil.
:) Şarj konusunu da artık zamanla test edeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
beats

beats

Üye
Abi bu gördüğüm imza mı?

Sende ne işi var ??? :ehe
Bizde isteriz :vur
Sen ya güncellemedin ya da betacısın :D
Ama bende istiyorum. Bu arada uygulamada yeni telde kurdum kuralı yazı boyutunu büyüyünce atıyor. Bir daha açmıyor. Silip 3 kere kurdum bu yüzden. Artık eminim ondan yani :)
Telgrafla gönderildi.

:sirit:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni gelen özellik:
Artık Internet Explorer 11 üzerinde iOS veya Android bağlantılarına tıkladığınızda Mağaza'da aynı uygulamayı bulmak için size öneride bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: bountykiller, bulutsuzgece, 4MaGuS ve 3 diğerleri

Üst Alt