Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bildirim ekranını aşağı doğru çektiğimde ekran bir birine giriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hepimizin görünce mutlu olduğu o ekran... :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, PureFood, Nextman ve 1 kişi daha
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ekranların birbirine geçme konusu netleştirilmeli acilen.

Kurulum tamamlayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bende öyle bir sorun yok.
Sanırım sadece arkadaşımıza özgü bir durum.

Güncelleme sonrası geçişler biraz daha hızlanmış gibi geldi bana.
Menülerin ve ana ekrandaki klasörlerin açılış hızında iyileştirme yapılmış sanırım.
Ya da bana öyle geliyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
4MaGuS

4MaGuS

Üye

sorun yok ama benim telde biraz agırlaştı sarjı az dolunca reset atınca düzelir büyük ihtimal

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
valla ben 8.1 cyan final sürümünden memnunum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: emz
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok ama benim telde biraz agırlaştı sarjı az dolunca reset atınca düzelir büyük ihtimal

Uygulama listenizi kontrol edin.
Yeniden yüklenen uygulamalar varsa ondan dolayı bir ağırlık olabilir.
Yüklemeler birince normale dönecektir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
45 mblık bir güncelleme . Galiba gdr2 yada gdr1 ek güncelleme paketi geldi. Pfd yüklü olanlar güncelleme kontrolüne abansın :)Edit 1 : Hafıza kartı olanlar , hafıza kartını çıkartıp daha hızlı kurulum yapabilirler. Tecrübe ile sabittir:kop2:

Edit 2 : Vodafone cep net ile sürüne sürüne güncelleme yapacağız. 10 dk oldu % 15. #DirenCepNet #DirenPFD :)

Edit 3 : Güncelleme yapanlar spooiler verebilir mi? Neler geldi yada değişti?.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve kamil5028347
emz

emz

Üye
valla ben 8.1 cyan final sürümünden memnunum :sirit:
aynen. Daha uzun süre kalırım onda. Ayrıca arkadaşlar ben cyan kurdum 525 e ve klavye tahminlerinin 8.0 Dan farkı yok. Ben şu an çok memnunum. Başlat ekranını da ayarladık yeniden. Çok güzel oldu :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende yükledim bir de cyan gelse

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar hayırlı olsun performans güncellemesi aldık ilk işim statik Ip olayına bakmak oldu ama maalesef yok :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cyan + DP GDR1 yüklü bir arkadaşınız olarak şimdi bende denedim, bir güncelleme buldu ve yüklüyor. Bu arada telefondan yapılan güncelleme kontrolü 8.1 den beridir acayip uzun sürüyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
cok enteresan yukleme %50 deyken evden cikmam gerekti haliyle wifi baglantimda gitti ve 3g kapaliydi ama arabaya bindigimde yukleme hazir uyarisi geldi bu nasil is ? yarida kalan guncellemeyi internet olmadan nasil tamamladi bu telefon ? : )

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
cok enteresan yukleme %50 deyken evden cikmam gerekti haliyle wifi baglantimda gitti ve 3g kapaliydi ama arabaya bindigimde yukleme hazir uyarisi geldi bu nasil is ? yarida kalan guncellemeyi internet olmadan nasil tamamladi bu telefon ? : )
İndirme kısmını bitirip yüklemek için hazırlanıyor kısmına geçmiştir muhtemelen o kısımda paketi falan kontrol ediyor olabilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Seni kandırıyor hocam inanma. :P Şaka Bi yana bence iptal edip yeniden indir. İşini sağlama al.

zbahadir

Üye
Live Lock Screen uygulaması bu sürümde takılma yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: ...decode... ve suyunsesi
luckysleven

luckysleven

Üye
Seni kandırıyor hocam inanma. :P Şaka Bi yana bence iptal edip yeniden indir. İşini sağlama al.

yok hocam nasil iptal edeyim yukleme basarili oldu dedi keyifle kullanin dedi : ) benim anlamadigim %50de kesilen yukleme nasil basari ile yuklendi ?

yok hocam nasil iptal edeyim yukleme basarili oldu dedi keyifle kullanin dedi : ) benim anlamadigim %50de kesilen yukleme nasil basari ile yuklendi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Yükleme anında internet önemli değil. Sadece indirme anında olması yeterli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi diyorum ki Lumia 930'a Preview mi kursam yoksa geçen gün yayınlanan güncellemeyi mi beklerim:hmmm

Şeytan git başımdan

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Nextman

Üst Alt