Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Evet

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam zaten çoğumuz Lumialar için verilen optimizeli 8.1'e (cyan'a) dönüp peşinden tekrar 8.1 sonrası verilen ek ön izlemeye (gdr1'e) yükselttikki telefonları.

• Beğen
Tepkiler: emz, luckysleven, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hocam zaten çoğumuz Lumialar için verilen optimizeli 8.1'e (cyan'a) dönüp peşinden tekrar 8.1 sonrası verilen ek ön izlemeye (gdr1'e) yükselttikki telefonları.

Ben o dediğini yapmadım işte :) prev versiyona gelmesini bekliyorum ne kadar sürer gelmesi hiç bir fikrim yok ama yine de bekliyorum işte benim gibi kaç kişi bekliyor onu da merak ediyorum doğrusu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam indir nsrt yi kur pc ye. Sen sadece kabloyu bağla, gerisini kendi hallediyor zaten. Tabi öncesinde telefon ayarlarından yedeklemeni yaptırt. Resim müzik video yedeklerini de almış ol. Kısaca yum gözünü vur kabloyu teline gitsin. Vermezler yoksa cyanı myanı.

luckysleven

luckysleven

Üye
peki gdr1 in finalinin ne zaman gelecegi hakkinda bir bilgi varmi ?

skynet

Üye
Dp'ciler bu gidişle cyan'a varamadan demine varacaklar :D

ihsan.snmz

Üye
Ben o dediğini yapmadım işte :) prev versiyona gelmesini bekliyorum ne kadar sürer gelmesi hiç bir fikrim yok ama yine de bekliyorum işte benim gibi kaç kişi bekliyor onu da merak ediyorum doğrusu
Bende peşkeş olsunOrijinal olsun benim olsun dedim :D

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bende bekliyorum cyanı ah siyan ahh

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Beyler bu cyan üzerine yüklediğimiz gdr1'den cyanve win 8.1e nasıl donebilirim?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende şuan beklemedeyim ama cyan yaparsam gdr1 kuracağımı sanmıyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim max 2 hafta gelmezse geçerim artık

ON9

ON9

Üye
Cyan almayanlar listesine beni de alın lütfen. Asla yalnız yürümeyeceksin:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
kahraman333333

kahraman333333

Üye
beni 2. Yaz başı 216 :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Diren cyansızlar takımı.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Aybin.Kilic
serinaga

serinaga

Üye
Cyan diye diye Çıyana döndük ya, yazın beni de muhabbet olsun :ah

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Yani tekrar 8'e dönüp yapacağım öyle mi?

Üst Alt