Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

sadem-

sadem-

Üye
iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olacaktı :D şimdi benim tel wp 8.1 final (cyan) yuklu çok iyi herşey , ben şimdi gsr1 yuklesem pişman olur muyum ve nasıl yuklucem preview for developers den mi ?biri açıklayabilir mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olacaktı :D şimdi benim tel wp 8.1 final (cyan) yuklu çok iyi herşey , ben şimdi gsr1 yuklesem pişman olur muyum ve nasıl yuklucem preview for developers den mi ?biri açıklayabilir mi?
Öncelikle sırf Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Batarya performansı beta olduğu için baya kısalabilir. Kararlı ve stabilize sürümü kullanın bence.
Ha ısrarla yüklemek istiyorum dersen
Windows Phone için "Preview for Develo..." uygulamasına göz atın mağazadan indirin.

Birazdan bir konu linki ekleyeceğim oradan üyelik alıp pfd uygulamasında oturum açın.
Daha sonra telefon güncellemelerini kontrol ediniz. Gelen güncelleme paketini yükleyin. Telefon güncelleme yapınca bir kez daha güncelleme kontrolü yapın. Güncelleme varsa onuda yükleyin.

Pfd için üyelik konu linki :
Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz? - MaxiCep

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sadem- ve Sensation
csH

csH

Üye
İtalya rom unu kurduktan sonra diğer klavyeleri kaldırdım sadece Türkçe kaldı sonra 1-2 dakika sonra güncelleme olarak geldi bana metin önerileri(preview kurulu değil)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sadem-

sadem-

Üye
çok teşekkür ederim ben cavebı aldım sadece klasörler içinse hiç gerek yok eyvallah teşekkür ederim :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya şu Youtube neden hep mobil sayfa açılıyor çözemedim

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Boş beleş şeylere takılıyorsunuz. İsterse trident yazsın ne olacak

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Sensation
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kimi arkadaşlar saçmalamaya başlamışlar.Bizler hiç birşeyin özentisi değiliz hatta apple son büyük güncellemesinin arayüzlerinde wp benzerlikleri var.Ne yani o benzetti diye bizimde mi benzetmemiz gerekecek? Teknik özellik olarak benzemeleri normal çünkü her kullanıcı sevdiği markadan bunları bekler ama özentilik denmez buna oğuzhan kardeşim.Bizler için sorun değil o sitenin şu programıymış filan biz buluruz.Telefonu öylesine sadece arama,mesaj için telefonla bizim kadar ilgisi olmayan kullanıcılar var.Adam siteye giricek bi bakıyor ıphone programını öneriyor demez mi "bu ne saçma iş?"Sana kalsa microsoft telefonlarının adını ıphone diye değiştirse gene savunursun..Ben istemiyorum arkadaşım ıphone şeklinde gözükmesini hileyse eğer hadi düzelt..

• Beğen
Tepkiler: emz ve GianniInfantino
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Vay arkadaş sanki insanlara zorla wp kullandırıp burada karalayın diye para veriyorlar.

Kullanmayın kardeşim beğenmediyseniz. Gidip android veya apple forumlarında o telefonları övün. Microsoft şimdilik ihtiyaçları karşılıyor, tabiki herşey zamanla yerine oturacaktır. Admin olsam öneri veya tavsiye verme yerine karalama yapanları banlardım.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, Murat Alper, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Şu youtube sürekli atıyor ya uyuz ediyor beni

• Beğen
Tepkiler: emz
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Vay arkadaş sanki insanlara zorla wp kullandırıp burada karalayın diye para veriyorlar.

Kullanmayın kardeşim beğenmediyseniz. Gidip android veya apple forumlarında o telefonları övün. Microsoft şimdilik ihtiyaçları karşılıyor, tabiki herşey zamanla yerine oturacaktır. Admin olsam öneri veya tavsiye verme yerine karalama yapanları banlardım.
Bravo,tebrik ediyorum sayenizde forum tek görüşlü insanların girdiği ve bu sistemi kullanmayanların ise eksik/yanlış bilgilendirildiği bir foruma dönecektir.
Ben windows'un beğenmediğim yanını üstüne basa basa şikayet etmeye devam edeceğim.Kimileri gibi gözümü,kulağımı kapatmayacağım anlatmak istediğim bu.Eğer mesajlarımı beğenmeyen varsa şikayet eder yöneticileri onlarda gerekeni yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve emz

ihsan.snmz

Üye
19.08.14 ne ? Gdr 2 mi geldi :)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Müzik listesi nasıl oluşturucam bilen var mı acaba

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Do
Bravo,tebrik ediyorum sayenizde forum tek görüşlü insanların girdiği ve bu sistemi kullanmayanların ise eksik/yanlış bilgilendirildiği bir foruma dönecektir.
Ben windows'un beğenmediğim yanını üstüne basa basa şikayet etmeye devam edeceğim.Kimileri gibi gözümü,kulağımı kapatmayacağım anlatmak istediğim bu.Eğer mesajlarımı beğenmeyen varsa şikayet eder yöneticileri onlarda gerekeni yaparlar.
Dostum sen bunu yapsan da yapmasan da bu sistem gelişecek zaten. Yani sistem gelişsin diye bu kadar çaba harcıyorsan wp kullanıcıları olarak sana plaket vermek lazım.

dawid

dawid

Üye
arkadaşlar Bi sorum 8.1 ve gdr1 yuklemiştim şimdi lumia cyan yuklemezsem ki beceremedim ileride sorun olurmu bu reddebian dı galiba o gelince sorun olurmu veya lumia cyan aylar sonra yukleyebilirmiyim acaba

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Müzik listesi nasıl oluşturucam bilen var mı acaba

Telefonu usb ile bilgisayara bağla sonra bilgisayarda oluşturduğun müzik listesini telefonun içindeki çalma listesi adlı dosyaya at

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yuh be !! 1 mb dosya indirmek içinde wifii mi lazım!!! Gdr ile başıma gelene bak be...
Edit : Tekrar indir dedim yüklemeye başladı.
Bu kadar enteresan ve garip işler bana mı denk geliyor..

Sanırım ilk bug bana denk geldi:kop2: Harbi beta tester oldum ?!!!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yuh be !! 1 mb dosya indirmek içinde wifii mi lazım!!! Gdr ile başıma gelene bak be...
Edit : Tekrar indir dedim yüklemeye başladı.
Bu kadar enteresan ve garip işler bana mı denk geliyor..

Sanırım ilk bug bana denk geldi:kop2: Harbi beta tester oldum ?!!!

Kardeşim bu bonzai fırtınası geçerken acaba Microsoft'un patronudamı sayın elopdamı bonzaiden içti yoksa baksana içmiş herhâlde güncellemeyi o kafayla verdi galiba:ehe :kop2: Baksana şuna ya telefon mağazadan güncelleme yapmak için bile wifiyi istiyor ya bu ne ya elop sana sesleniyorum bunu güncellemek için bize wifi şartmı acaba:kop2: :megafon: :ehe

dawid

dawid

Üye
mağaza güncelleme leri kısmı sadece wifi ye ayarlı o yüzden soruyor wifi yi arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt