Öncelikle sırf Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Batarya performansı beta olduğu için baya kısalabilir. Kararlı ve stabilize sürümü kullanın bence.iyi forumlar arkadaşlar bi sorum olacaktışimdi benim tel wp 8.1 final (cyan) yuklu çok iyi herşey , ben şimdi gsr1 yuklesem pişman olur muyum ve nasıl yuklucem preview for developers den mi ?biri açıklayabilir mi?
Bravo,tebrik ediyorum sayenizde forum tek görüşlü insanların girdiği ve bu sistemi kullanmayanların ise eksik/yanlış bilgilendirildiği bir foruma dönecektir.Vay arkadaş sanki insanlara zorla wp kullandırıp burada karalayın diye para veriyorlar.
Kullanmayın kardeşim beğenmediyseniz. Gidip android veya apple forumlarında o telefonları övün. Microsoft şimdilik ihtiyaçları karşılıyor, tabiki herşey zamanla yerine oturacaktır. Admin olsam öneri veya tavsiye verme yerine karalama yapanları banlardım.
Dostum sen bunu yapsan da yapmasan da bu sistem gelişecek zaten. Yani sistem gelişsin diye bu kadar çaba harcıyorsan wp kullanıcıları olarak sana plaket vermek lazım.Bravo,tebrik ediyorum sayenizde forum tek görüşlü insanların girdiği ve bu sistemi kullanmayanların ise eksik/yanlış bilgilendirildiği bir foruma dönecektir.
Ben windows'un beğenmediğim yanını üstüne basa basa şikayet etmeye devam edeceğim.Kimileri gibi gözümü,kulağımı kapatmayacağım anlatmak istediğim bu.Eğer mesajlarımı beğenmeyen varsa şikayet eder yöneticileri onlarda gerekeni yaparlar.
Dünkü gelen yeni güncelleme tarihi19.08.14 ne ? Gdr 2 mi geldi![]()
Telefonu usb ile bilgisayara bağla sonra bilgisayarda oluşturduğun müzik listesini telefonun içindeki çalma listesi adlı dosyaya atMüzik listesi nasıl oluşturucam bilen var mı acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yuh be !! 1 mb dosya indirmek içinde wifii mi lazım!!! Gdr ile başıma gelene bak be...
Edit : Tekrar indir dedim yüklemeye başladı.
Bu kadar enteresan ve garip işler bana mı denk geliyor..
Sanırım ilk bug bana denk geldiHarbi beta tester oldum ?!!!
Baksana şuna ya telefon mağazadan güncelleme yapmak için bile wifiyi istiyor ya bu ne ya elop sana sesleniyorum bunu güncellemek için bize wifi şartmı acaba

mağaza güncelleme leri kısmı sadece wifi ye ayarlı o yüzden soruyor wifi yi arkadaşlar